Община Сливен

Сергей Станишев в Сливен утре, Ивайло Калфин – в събота

Сергей Станишев
05.10.2011 / 10:48

На 6 октомври 2011 г. председателят на НС на БСП Сергей Станишев ще посети община Сливен. Сергей Станишев, председателите на Областния съвет на БСП – Сливен Асен Гагаузов и на Общинския съвет на БСП - Сливен Мартин Славов, заедно с кандидата за кмет на БСП генерал Кольо Милев, ще се срещнат с жителите на село Крушаре в 17.30 ч.

От 19 часа в зала „Зора" ще се състои среща на Сергей Станишев с гражданите на Сливен.

В събота пък пристига кандидатът за президент на партията Ивайло Калфин, който ще има няколко срещи с граждани и др.

 

Генерал Милев: Ясно е кой е виновен за трагедията на Сливен

 

„Никога не е било такова чудо – общината се управлява на автопилот. Кметът го няма, всеки си гледа интереса, а ние искаме ред” оплакаха се хората от Руския квартал по време на срещата си с кандидата за кмет на БСП Генерал Кольо Милев.

Генерал Милев и съветниците от БСП Соня Келеведжиева, Деян Дечев и Борислав Павлов отговаряха на въпросите им за унщожаването на дървета и зелени площи при изграждането на улици, използването на гробището за нерегламентиран склад от строителни фирми, битовата престъпност и неграмотността. „До кога ще плащаме данъци без да знаем защо, вярно ли е, че само малка част от отпуснатите пари за асфалтиране на улици се използват, а по-голямата отива неизвестно къде. Улиците затова и са отново разбити на 3-я месец след ремонта, защото строителите пестят от материали”, възмути се участник в срещата.

„Общината е в много тежко състояние – това го усещаме всички. Ясно е, че Сливен бе управляван от приятелски клъгове - алчно и без грижа за града, селата и хората. Ясно е, че в един момент между тях настъпи разрив и сега всички страдаме. Вместо да залитаме в безмислена конфронтация, в безкрайни спорове кой е по-виновен, трябва да глредаме напред към изхода. Като кмет на Сливен аз ще се водя от един принцип – всички равни пред закона. Ще има ред, ще има и план за спасение и финансова стабилизация на Сливен, защото около мен има много силен екип от общински съветници”, заяви Генерал Милев.

Той и кандидатите на БСП за местния парламент се ангажираха да направят проверка на всички изнесени от хората от квартала нередности. „Планирали сме такива срещи – по конкретни проблеми да се провеждат всеки месец в кварталите и в селата на общината”, заяви общинският съветник Деян Дечев.

По-рано през деня Генерал Милев и екипът му имаха работна среща с представители на таксиметровия бранш, с които обсъдиха възможности за облекчаване на условията при които работят таксиметровите шофьори.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев