Община Сливен

"Чака ни работа!" - е девизът на БНД и Кръстанка Шаклиян

Кръстанка Шаклиян
05.10.2011 / 08:34

„Ако някой ви обещае, че след изборите всичко като с магическа пръчка изведнъж ще се оправи, със сигурност ви подвежда. В общината ни чака много и сериозна работа”. Това заяви пред пенсионери в кв. „Сини камъни” кандидатът за кмет на ПП Българска нова демокрация г-жа Кръстанка Шаклиян, запитана кое е това, което според нея ще реши проблемите на Сливен. Днес тя продължи срещите си в пенсионерските клубове в Сливен и последователно посети възрастните хора в кв. „Клуцохор” и кв. „Сини камъни”.

Пред събралите се за разговор с нея жители на кварталите г-жа Шаклиян отново заяви готовността си да направи всичко възможно за възстановяването на спрения от Брюксел европроект за водния цикъл на Сливен. „Съдбата на водния цикъл няма да се реши за ден или два. Брюксел не вярва на сълзи. За съжаление, сегашните управници пропиляха времето си в скандали, вместо досега всичко да е завършено” – каза тя.

По време на двете срещи бяха поставени и най-наболелите за града въпроси – голямата безработица и „изтичането” на будни и млади хора към големите градове, София и чужбина

„Безработица ще има дотогава, докато инвестициите подминават Сливен, а младите бягат, защото градът не им предлага нищо, както от гледна точка на професионална реализация, така и относно нормална социална и културна среда” – беше анализът на г-жа Шаклиян, която очерта идеите си за промяна на това положение: комплекс от административни и управленски решения, основаващи се на принципите на прозрачност, пълноценно използване на наличните ресурси, дългогодишния й опит като парламентарист, познаването на начина, по който функционират европейските институции, и най-вече – добра воля за промяна и желание за работа.

„С бюлетина номер 27 ще дадете шанс на това проблемите на града да започнат да бъдат решавани по един добронамерен, професионален и европейски начин” – каза в заключение кандидатът за кмет на ПП Българска нова демокрация Кръстанка Шаклиян.

По-късно г-жа Шаклиян посети заключителния концерт на Четвъртия международен музикален фестивал „Виртуози” Сливен 2011 г.

 

Пресцентър на ПП БНД

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев