Община Сливен

От днес войводата Доброслав Иванов - с охрана!

Панайот Хитов
04.10.2011 / 11:38

Кандидатът за кмет на Сливен на ПП „ВМРО-НИЕ” Доброслав Иванов от днес нататък ще се движи с охрана. Това съобщи председателят на партията Петко Атанасов. Причината е организираното от екип на ТВ 7 съвместно с местната организация на ВМРО - НИЕ доказване на опитите за купуване на гласове в Сливен. Още по време на предаването "Гореща точка" с Николай Бареков тази сутрин вече са получени по телефона първите заплахи и са изказани намерения за завеждане на дело срещу Доброслав Иванов и кандидати за общински съветници.

"Това което направихме с телевизията не е нищо повече от илюстрация на това, което се случва от години в нашия град. Срещу мен и друг път са отправяни заплахи и натиск, имаше и политическо дело, което бе прекратено от ищеца. Нищо не е в състояние да ни спре в "Битката за Сливен и България", заяви Доброслав Иванов и допълни, че продължава превенцията на изкуствено насажданото със слухове етническо напрежение в Сливен, съвместно с ромски интелектуалци. Но от друга страна крайно неприятен е фактът за все по-голямата манипулация сред безпросветните цигани и купуването на гласове няма да спре, докато в България не бъде въведено задължително гласуване и изберателен образователен ценз.

При разследването в ромското гето "Надежда", докато се разхождахме по тесните улици, към нас на четири пъти бяха отправяни провокации от рода на : "Какво правят тука тия, дето искат да ни правят на сапун" и "Българите ще ви колим!", което показва, че активните мероприятия продължават, заяви още Иванов, който изпратил сигнали до прокуратурата и Комисията за защита от дискриминация.

 

Б.Р.: Истински епос, нали, драги читатели! Остава и пушка да бумне и сме направо в "Записки по българските въстания"!

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев