Община Сливен

Радостин Русев: Кметицата на село Тополчане лъже!

Радостин Русев
04.10.2011 / 11:03

Поместения от нас материал за благините, които село Тополчане е получило от общината и Лечков предизвика незабавната реакция на бизнесмена Радостин Русев.

„Канализацията, отводняването, асфалтирането на двете улици в Тополчане и спортната площадка са отпреди 3 години и са дело на фирма „Булгейт” – заяви Радостин Русев. „Булгейт” и „Оньор”дават средства за обновяването на църквата. Има сключен договор между общината и „Булгейт”, но досега не е изплатена нито една стотинка по него за всички обекти. И е гнусно, и е аморално да се прави пиар на кмета и общината с откровени лъжи” – възмутен е Русев.

По повод случая от "Съюз за Сливен" изпратиха следната декларация:

 

Уважаеми дами и господа,

Възползваме се от правото си на отговор по повод статия излязла във вестник Седмица под заглавието „Веселина Калчева: В Тополчане сме доволни от общината”, както и в Сливен Инфо, Сливен нет и други.

Ние от Коалиция „Съюз за Сливен” сме възмутени от явните лъжи и пълната демагогия от страна на партия ГЕРБ изразени чрез Димитър Митев и Веселина Калчева кмет на с. Тополчане.

Най-лошото е че тези лъжи се преповтарят чрез медиите и вкарват хората в заблуждение, че Община Сливен и ГЕРБ са „градили” Сливен и селата в сливенска област.

Г-жа Веселина Калчева умишлено изопачава истината, тъй като изброените от нея ремонти са заслуга само и единствено на фирма „БУЛ ГЕЙТ” ЕООД на г-н Радостин Русев.

„БУЛ ГЕЙТ” ЕООД е изградила само в с. Тополчане:

• канализация и отводняване в ромската махала

• асфалтиране на 2 улици

• отводняване на още 2 улици

• монтаж и асфалтиране на спортната площадка

• помощ за църквата в селото чрез дарение - поставяне на теракот за цялата църква

За църквата са помогнали и „Оньор” ЕООД , които са и в инициативния комитет за издигането на нашия кандидат за кмет за село Тополчане от Коалиция „Съюз за Сливен” – г-жа Стоянка Банова.

 

Всички тези упоменати от г-жа Веселина Калчева обекти са направени през 2008 – 2009-та година и досега НЕ СА ПЛАТЕНИ!!!

 

ГЕРБ и тези, които разпространяват подобни лъжи забравят, че живеем в малка община, в която почти всичко се знае.

На лъжата краката са къси и както се убеждаваме всеки ден, лъжата е единственият политически прийом и платформа на партия ГЕРБ и управлението на Лечков.

 

КОАЛИЦИЯ „СЪЮЗ ЗА СЛИВЕН”

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев