Община Сливен

Галин Кънчев напълни театъра на старта на предизборната си кампания

Галин Кънчев
03.10.2011 / 11:34

Вчера в препълнената зала на Драматичен театър "Стефан Киров" Коалиция "Гражданска мрежа за модерен Сливен" откри предизборната си кампания.

Пред близо 600 души беше представен кандидатът за кмет на Община Сливен Галин Кънчев, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на петнадесет от сливенските села.

 

Официални гости на събитието бяха Борислав Цеков от „Гражданска мрежа за модерна политика”, Михаил Шишков, председател на Българска партия „Либерали” и ген. Тодор Бояджиев, почетен председател на Политически клуб „Тракия”. Същите поднесоха приветствени слова към кандидатите на коалицията в Сливен, както и към присъстващите. Особенно оригинално беше тълкуването от страна на Борислав Цеков на номера в бюлетината, а именно: 24 означава два мандата по четири години за Галин Кънчев и неговите съветници.

 

В своето слово Галин Кънчев запозна присъстващите с основни моменти от своята програма за управление на община Сливен, пълният текст на която можете да прочетете на http://galin-kanchev.slivencity.com/.

 

В програмата бяха включени изпълнения на фолклорни състави към Тракйиско дружество "Лазар Маджаров"Сливен и група от кв. Речица и певчески състав към руското дружество в града "Отчий дом".

 

След приключване на представянето, присъстващите имаха възможност на лична среща и разговори на чаша вино с Галин Кънчев и кандидатите за общински съветници от листата на коалицията.

 

(текст и сн. „Гласът на Сливен”)

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев