Община Сливен

Стефан Данаилов пожела: Успех, генерал Милев!

БСП
01.10.2011 / 09:06

„Успех, ген. Милев. Защото генералната промяна е важна за Сливен. Тя е в ръцете и на сливналии. Моят призив е да подкрепят ген. Кольо Милев и кандидат-президентската двойка Калфин-Данаилов”. Това каза днес кандидатът за вицепрезидент на БСП Стефан Данаилов, който се срещна с ген. Милев на откриването на паметната плоча на журналиста Стефан Продев в София. Събитието се състоя след дискусията „Достойнството и слугинажът в журналистиката”, посветена на осемдесет и четвъртата годишнина от рождението на големия журналист и общественик.

„Военните са достойни хора. За тях е присъща дисциплина, която е необходима и за всеки управленец. В политиката също трябва да има дисциплина.”, каза Стефан Данаилов.

Генерал Милев подчерта, че негов приоритет ще е възраждането на Сливен като културен център. Двамата се обединиха в тревогата си за нарастващата духовна криза в обществото ни и подчертаха, че тя е най-опасната криза, защото негативните й ефекти се наблюдават десетилетия наред и нанасят щети на българщината, докато една икономическа криза може да отмине много по-бързо, макар и болезнено.

Генерал Милев посочи, че вижда в лицето на Стефан Данаилов като бъдещ Вицепрезидент на Република България не само приятел на Сливен и сливналии, но и човек, който може да помага за изпълнението на тези приоритети.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев