Община Сливен

Кметът на Драгоданово Атанас Петров се отказва от вота

Атанас Петров
30.09.2011 / 09:12

Някои наши кметове отидоха при Иван Славов – коментираха вчера недоволни активисти на БСП. Но един от тях – на Драгоданово, е решил да се откаже от вота.

„Няма да се кандидатирам отново, защото не мога да погледна хората в очите. От втория си мандат в село остана само един трап - изкопахме място за детска площадка, но тя още е недовършена, без ограда. Вече трета година центърът на селото е без осветление. Общината не направи нищо за нас през изминалите 4 години. Какво да обяснявам на хората!?"

Това заяви Атанас Петров, кмет на сливенското село Драгоданово.

След два кметски мандата, първия - като независим, втория - от БСП, той няма да се включи за пореден път в изборната надпревара за разлика от останалите селски кметове в Сливенския край.

Всички други управници на 27-те села с над 350 жители отново се впускат в изборната надпревара. В 25 от тях кметовете не са на работа заради кампанията си и са назначени със заповед техни заместници.

На 2 села общинският съвет постави временно и. д. кмет, тъй като титулярите са излезли в пенсия. Но те също ще се кандидатират пак. 16 села ще имат селски наместници.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев