Община Сливен

Лечков се сети, че има села и че в тях живеят хора

Йордан Лечков
29.09.2011 / 09:52

След като от няколко години насам Лечков бе обърнал гръб на жителите на селата, сега, преди вота за сети за тях. От предизборния щаб на ГЕРБ съобщават за негови посещения в Гергевец, Крушаре и в Пенсионерския клуб срещу Кукления театър.

Е, все е сторено нещо, та някой му благодариха за новото улично осветление и организираното сметосъбиране. В Крушаре пък други са доволни и за изградената нова 500-метрова улица.

В Пенсионерския клуб пък му благодариха, че им е дадено това помещение и се наслушаха на кметови обещания как до 3 месеца улиците в града ще светнат.

Общо взето срещите минават вяло -споделиха очевидци. Хората чувстват Лечков като непознат, който едва сега е решил да им ходи на гости.

Избори, какво да се прави!

 

Дали в някое друго село има такова хубаво училище направено? С този въпрос започна предизборната среща Йордан Лечков с жителите на село Сотиря. В нея участваха и кандидати от листата на ГЕРБ за съветници Мария Григорова, Стела Костова, Димитър Митев, Сашо Александров, Николай Колев, д-р Димитър Павлов, Мариян Янков, Иван Киров, Живко Минчев.

Кандидатът за кмет на Сливен представи общинската политика за енергийна ефективност и поддържане на училищата и детските градини в селата. „Ние сме поели тази политика по селата и в града, която ще продължим през новия мандат”, заяви Лечков.

Кандидатите за местната власт разясниха как се формира общинския бюджет и как се разпределя между 43 села и един град. Те бяха категорични, че правят всичко възможно да подобрят условията за живот, въпреки че парите не достигат. „Аз приемам критики, но никога не съм казвал, че ще направим всичко”, каза Йордан Лечков. Днес в Сотиря пият вода, селото е осветено, училището е хубаво - това са придобивките в изтичащия мандат.

На срещата беше представен кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Сотиря Димитър Андонов. Кандидатите на ГЕРБ за местния парламент поискаха подкрепата на избирателите от село Сотиря и ги призоваха да гласуват с номер 2 в бюлетината.

 

 

"Седмица"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев