Община Сливен

Кръстанка Шаклиян: Аз съм по-голямата алтернатива

Кръстанка Шаклиян
29.09.2011 / 09:35

Самочувствие и енергия - това съпътстваше старта на предизборната кампания на Кръстанка Шаклиян, кандидат за кмет на Сливен на партия "Българска нова демокрация".

За да й отдадат дължимото, на мястото на събитието в ресторант "Св. Илия" в Ново село дойдоха около 150 души, а сред почетните гости бяха шефът на БНД и бивш министър от правителството на Сакскобурготски Николай Свинаров, зам. председателят на партията и бивш председател на парламента Борислав Великов, близки на г-жа Шаклиян отвъд океана, общественици, журналисти и др.

В своето приветствие Николай Свинаров изтъкна огромната работа,

свършена от г-жа Шаклиян като народен представител. Той й пожела нейните пожелания да стигнат до всеки сливенски гражданин.

БНД претендира за кметския пост в над 60 общини - заяви Борислав Великов, но Кръстанка е най-ценната ни и най-чиста кандидатура. Той изтъкна че тя е станала стожер на БНД още при създаването й, че притежава здравословна доза почтеност, необходими за новото й амплоа.

След това Кръстанка Шаклиян представи листата с кандидат-общински

съветници на БНД, която силно впечатли журналистите с факта, че в нея са все висшисти и то люде образовани, с научни трудове, специализации в чужбина и сериозни завоевания в своята област. След Кръстанка Шаклиян и инж. Георги Божев, председател на Комитета за "Защита живота и здравето на хората" и бивш директор на "Балкан турист" и "Сердика", следват доц. д-р Гани Стамов, д-р София Кастова, инж. Станимир Филипов, Николай Николов, доц. Мариана Русева и пр. Те ще бъдат моите първи помощници ако спечеля, заяви Шаклиян.

Тя се определи като политик, бизнесдама и стопански ръководител и даде да се разбере, че си дава ясна сметка с какво се захваща. Работила съм като бизнесмен 20 години, давам работа на десетки сливналии и никога не съм пропуснала деня за заплати – каза тя. Г-жа Шаклиян определи Сливен като възможна втора Швейцария заради природните си дадености, ако се намери човек с воля, умения и кураж да го управлява, а не с екзотика и екзотични прищявки и празни приказки. Г-жа Шаклиян даде да се разбере, че ще води изключително толерантна кампания и определи всички кандидати като алтернатива на досегашното управление, но себе си -като най-голямата такава.

Г-жа Шаклиян пожела Сливен да стане икономически стабилен, с много инвеститори, със заможни и усмихнати граждани, живеещи красиво и остаряващи красиво.

Гостите бяха впечатлени от присъствието на друга поела на старт същия ден кандидатка за кмет Нели Минчева и го оцениха като добър знак за толерантност в сегашната кампания. Имаше и програма с великолепната Людмила Йовчева и хор „Нежни звуци”.

 

Още снимки от новината

Кръстанка Шаклиян
Кръстанка Шаклиян

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев