Община Сливен

Срещи на Доброслав Иванов (ВМРО-НИЕ) В Сливен и Старо село

ВМРО-НИЕ
28.09.2011 / 09:28

Кандидатът за кмет на ПП „ВМРО-НИЕ” Доброслав Иванов бе официален гост на честването на 50 годишнината на пенсионерски клуб "Даме Груев" от едноименния сливенски квартал.

Тържеството се проведе в зала "Зора". ВМРО - НИЕ създаде тесни връзки с пенсионерите от квартала, голяма част от които са тракийски и по - малка македонски бежанци. Кандидатът за общински съветник от гражданска квота - художникът Борис Дамянов възстанови паметна плоча в градинката пред клуба, и подари голям потрет на Даме Греув, който бе на сцената, а после бе даден в пенсионерския клуб.

На една от срещите си с клуба Доброслав Иванов прие в програмата за да влязат исканията на пенсионерите да се спре с дискриминацията за намалението за пътуване в градския транспорт и да отпадне тавана на пенсиите, според който пенсионерите с по-висок доход няма намаление за пътуване.Хората от клуба желаят и възстановяване на подлеза в квартала.

По късно вечертта Доброслав Иванов и кандидати за общински съветници бяха на среща с жителите на Старо село, които също са с тракийски корени. ВМРО - НИЕ поема ангажимент да настоява борбената кметица Анка Друмева да остане като кметски наместник в селото, което от години брани от цигански набези по електромрежата и лозята и настоява за експозиция на проучената от Китов тракийска могила. След това Доброслав Иванов бе поканен на официалното откриване на новата сливенска телевизия Канал 6.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев