Община Сливен

"Съюз за Сливен": "Няма място за царе в Катуница и "императори" в Сливен!

Коалиция "Съюз за Сливен"
27.09.2011 / 11:05

Салонът на драматичния театър се оказа малък за да побере дошлите симпатизанти на Коалиция "Съюз за Сливен" на старта на кампанията му снощи. Не мина и без ритуал:

Около двадесетина младежи и девойки посрещаха гостите пред театъра със националното знаме знамето на ИС и на самата коалиция. А две чаровни девойчета в народни носии поднасяха блюда с питка и шарена сол. "Радостин Русев е тертиплия", коментираха участници в тържеството. Почетена с минута мълчание бяха жертвите в Катуница.

След прозвучалия национален химн думата бе дадена на лидера на

"Обединен блок на труда" проф.Кръстьо Петков, който заяви че „преди години винаги е идвал с удоволствие в Сливен, но сега градът е символ в европейс¬ки мащаб на съсипията на и беззаконието.Той пожела кураж на сливенските граждани, които да дадат вота си за един почтен и можеш кандидат като Иван Славов.

Представени на публиката бяха около 40 кметове. Силно впечатление на¬прави факта, че 15-20 от тях са действащи, което е реална заявка за власт на Коалицията. Тези кметове са харесвани от своите съселяни, имат влияние над тях и това е големият плюс за вота.

В присъщия си силно емоционален стил лидерът на Коалицията Радостин

Русев обяви, че съюзът е подел война срещу местната мафия и благодари на откликналите на поканата за тържеството. "Ние сме за тотална нетърпимост към корупционата среда. В България няма място за "царе" като този в Катуница и за "императори" като Лечков в Сливен!"- изрече той.

Кандидатът за кмет Иван Славов заяви, че Сливен за него е не средство за власт, а кауза. Той ще поеме конкретни ангажименти за агресивно развиваща се местна икономика чрез специална програма за развитие, особена грижа за младите хора и т.н., и декларира, че ще носи лична отговорност за всеки служител в общинската администрация.

Всеобщо задоволство предизвика фактът, че в залата присъстваше

петкратната световна шампионка по свободна борба Станка Златева, която споделя идеите и програмата на Коалицията.

"Седмица"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев