Община Сливен

Впечатляващ старт на ГЕРБ. Цветанов не спомена името на Лечков!

ГЕРБ
27.09.2011 / 10:49

Със старта си в Сливен ГЕРБ демонстрира, че няма намерение да отстъпи от заеманите позиции въпреки незавидната ситуация, в която я постави кандидат- кметът й Йордан Лечков.

Освен членовете и симпатизантите на партията, и многобройни почитатели на естрадата и "Комиците", масовият прилив на роми с байрачета на ГЕРБ подсказа, че в ромския квартал "Надежда" вече яко се работи за спечелването на вота. Дали това ще помогне за спечелването на кметския пост, за което призова и вътрешният министър Цветанов, ще стане ясно на 23 октомври. Застаналия редом с осъдения градоначалник шеф на предизборния щаб обаче въобще не спомена… името на кандидат- кмета (!?) което оживено се коментира днес из Сливен. Самият Лечков този път изглеждаше съвсем прилично и дори на моменти сияеше, явно стимулиран по естествен път от присъствието на такъв важен гост и насъбралото се множество.

И Веселин Маринов, и "Комиците" допринесоха щото поне за час-два многострадалните жители на разкопания град да позабравят за нелекото си битие.

"Ще се борим да съхраним поне сегашните си позиции в местния парламент, ако може и повече” - споделиха активисти на ГЕРБ. Някои от тях обаче подшушнаха под сурдинка, че бюлетина за своя кандидат- кмет едва ли ще пуснат...

„Седмица”

 

Още снимки от новината

ГЕРБ

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев