Община Сливен

"Лодката" на Синята коалиция тръгна за вота от "Венеция"

Синята коалиция
27.09.2011 / 10:42

Ресторант "Венеция" в сградата на "Печ" стана "каналът", по чиито води пое към вота Синята коалиция в Сливен на своя предизборен старт.

На откриването на кампанията дойде и евродепутатът Светослав Малинов, който подир началното слово на синия депутат Кирчо Димитров заяви, че е планирал отдавна на този ден да бъде не в Брюксел, а в Сливен. Той подчерта, че за голямо съжаление, оценката на Синята коалиция за Шенген относно действията на управляващите и по-специално за Цветан Цветанов напълно са се покрили с тези на институциите в ЕС. По повод откриващата се малко по-късно кампания на сливенския ГЕРБ той заяви, че е голям позор за кмет на Сливен да бъде отново посочен дискредитиран и осъден кандидат. Името на Лечков - каза още той - е станало нарицателно за корупция в коридорите на европейския парламент.

Сливен трябва отново да даде сигнал, че има силно гражданско обществo. Като негов представител той посочи младия юрист Димитър Сяров, кандидат за кмет на коалицията.

Димитър Сяров увери присъстващите десетки членове и симпатизанти на СДС и ДСБ, че ще заложи на една силна и толерантна кампания, но не и към онези, заради които Сливен остана без европроекти и които доведоха обществено-икономическия живот до състояние на безнадеждност и ненормалност. Аз съм кандидат на младите и интелигентни хора в Сливен -заяви Сяров, който си даде следната самооценка: "Имам харизмата, волята и способността да поведа Сливен към едно друго социално-икономическо и културно битие".

Сливен ще бъде друг след вота – увери присъстващите той. Подир това бе обявена листата с кандидат-съветниците.

 

Б.Р.: Огромен билборд (на сн. долу) на Синята коалиция с лика на Димитър Сяров съпътстваше предизборния старт на ГЕРБ.

Още снимки от новината

Синята коалиция

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев