Община Сливен

БСП - Сливен започна предизборна кампания нестандартно

Кольо Милев
23.09.2011 / 18:53

БСП започва кампанията си без тежки откривания и политически речи.

Кандидатът за кмет на БСП генерал Кольо Милев заедно с екипа си от кандидати за общински съветници избраха да стартират официалната фаза на предизборната кампания като подарят на сливенските граждани театралната постановка „Епопея на забравените”. Те ще могат да видят моноспектакъла на актьора Димитър Марков, режисиран от Иван Панев днес от 19 ч. в драматичен театър „Стефан Киров”. Постановката по текстове на Иван Вазов и Захарий Стоянов е един от акцентите на новия театрален сезон, премиерата й се състоя преди две седмици.

„Започваме нашата официална кампания с мост между миналото и бъдещето и с акцент върху корените ни и духа. Иван Вазов е писал „Епопея на забравените”, възмутен от българското общество в първите деситилетия след Освобождението, когато на мястото на възвишените идеали идват егоизмът, ачността, липсата на родолюбие. Идеята му била да събуди народната памет. Сега историята се повтаря. И пак трябва да работим за връщането на изоставените ценности.”, заяви генерал Кольо Милев.

От БСП разказаха, че в предизборната кампания няма да залагат на празни обещания и политически речи от сцени, няма да организират скъпи концерти и да раздават евтини кебапчета. „Сцените в Сливен са място за сливенските таланти, а не за политиците. Последните трябва да са при хората и проблемите им. Време е да поставим нещата по местата им”, заяви лидерът на БСП в Сливен Мартин Славов, който е и водач на листата от общински съветници на партията.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев