Община Сливен

Яне и компания в Сливен и Котел: Популизъм без граници

Яне Янев, Атанас Семов и Поля Станчева
23.09.2011 / 10:22

Срещите на Яне Янев и кандидат-президентската двойка на РЗС Атанас Семов и Поля Станчева в Сливен и Котел оставиха диря за популизъм без граници.

Явно са паднали всякакви бариери пред реализма и политическата логика. Яне Янев щял да свали безработицата в Котел например от 30 на 3 на сто и щял да докара в градчето инвеститори от САЩ, Израел и другаде. А ако лидерът на РЗС в Сливен Кирил Кирчев станел кмет (защото само той бил юридически подготвен), щели да лъснат бакиите на Лечков. И забележете - всеки ден от общината щял да тръгва по един акт срещу чиновник от Лечковата мафия.

Кандидатът за президент Атанас Семов пък е превърнал почти в мото на своята кампания "Да се отървем от Бойко Борисов!" Той заяви, че ако бъде избран, щял да го ... уволни. Борисов лъжел непрекъснато (когато реже лентички, играе мач и пр.) и дори ... себе си в банята, щом се видел в огледало.

Подир верния извод на Поля Станчева, че сливенският кмет станал нарицателно за корупция, обаче се прикачи и кандидат-кметът Кирил Кирчев, който начесто посягаше към лицето си и гъгнеше от неудобство да изрича немислими довчера "истини" за некадърното управление на Лечков, за хаоса в града, за оглозганата община и т.н. и дори, вдигал в общинския съвет покорно ръка в подкрепа на кметовите безобразия, се изгаври с довчерашния си повелител, заявявайки, че ако стане кмет, ще назначи Лечков за зам.-кмет по спорта. Но Лечков и за спорта не ставал...

Като гледаме как хора като Кирчев, Бозукова и др. плюят кмета, същият започва да ни става симпатичен и мил - коментираха днес де на шега, де наистина граждани. Току виж го превърнат в мъченик!

"Седмица"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев