Община Сливен

Любовта между Мая Манолова и Ангел Найденов – на партийна мушка

Мая Манолова и Ангел Найденов
17.09.2011 / 10:20

Бурната любовна и партийна връзка на Мая Манолова с Ангел Найденов била най-дискутираната тема в изпълнителното бюро на БСП.

Възмутени социалисти твърдят, че вместо с предстоящите избори шефовете от „Позитано" 20 най-редовно обсъждали отношенията между чаровната устата депутатка и заместник-председателя на парламентарната им група. Шефовете на столетницата били възмутени от извънбрачното съжителство между Мая и Ангел и настоявали те да узаконят връзката си с граждански брак. В противен случай двойката трябвало да се раздели, за да се запази досегашното семейно огнище на другаря Найденов в бригадирската гордост Димитровград. Измамената съпруга Нина Найденова, която е лекар, вече изплака пред медиите, че все още обича мъжа си и го чака да се върне при нея.

„Това е битово разложение", възмущавали се по-старите членове на партията. Младите им опоненти пък отговаряли: „Щом личният живот на редовите членове е най-важното за ръководството на БСП, тогава да поговорим и за Станишев, който окуражава медиите да се занимават с памперсите на дъщеря му под диктовката и с парите на Моника Йосифова. Крайно време е да престане да прави медийни циркове и позира като загрижен баща и любящ съпруг", твърдят скандализираните социалисти.

Според тях ръководството на партията няма никакво намерение да се бие истински за президентското място и затова се занимава с глупости и интриги вместо с реална политика. „Оставете Мая и Ангел да се обичат без апаратни игри", призовават радетелите на свободната любов в столетницата, шашардисани от пристъпите на морал в иначе крадливото им изпълнително бюро. (в.”Галерия”)

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев