Община Сливен

И Галин Кънчев се включи в надпреварата за кметския стол

Галин Кънчев
17.09.2011 / 09:34

На пресконференция вчера в х-л “Централ” беше представена коалиция “Гражданска Мрежа за Модерен Сливен”, която се включва в местните избори.

За кмет на Общината бе издигната кандидатурата на Галин Кънчев, който отсъства от страната и поради тази причина не присъства на срещата. Галин Кънчев ще бъде подкрепен и от младежите от МОПС /Младежка Организация Патриоти за Сливен/ с председател Тони Васев. На представянето бяха и представителите на коалиционните партньори Красимир Башлиев, Димитър Пантелеев, Михаил Димитров и д-р Веселина Коналиева.

Коалиция “Гражданска Мрежа за Модерен Сливен” е съставена от Българска Социалдемокрация, Политически клуб “Тракия”, Българска партия “Либерали”, “Зелена Партия”.

На срещата с медиите бе представена и листата за общински съветници. Начело е г-н Момчил Пантелеев /в момента той изпълнява длъжността заместник председател на Общински съвет Сливен/. Прави впечатление, че в листата на съветниците преобладават изключително млади хора. Общо кандидатите са 30 на брой.

Г-жа Ваня Василева представи пред журналистите присъстващите на пресконференцията и даде възможност на всеки един от тях да сподели в кратко резюме мнението им за бъдещето на град Сливен.

Димитър Пантелеев заяви, че е щастлив от това, че в листата за общински съветници присъстват повече млади хора. «Те са нашето бъдеще, ние разчитаме на тях. Радващо е, че тези млади хора са решили да останат в България, в Сливен, за да градят бъдещето си.»

Тони Васев /председателят на МОПС/ накратко представи организацията и мероприятията, които са проведени. В залата присъстваха и членовете на управителния съвет на МОПС Иван Станчев и Станислав Васев. Мария Стайкова е сравнително отскоро в организация, но и тя вече има достатъчен принос за добрите дела на младите хора. «Броят на членовете на МОПС се увеличава с всеки изминат ден» - сподели с интусиазъм и гордост Тони Васев.

Юристът Михаил Димитров от своя страна уточни, че коалицията ще води изключително позитивна кампания и ще покаже дължимото уважение към другите кандидати на изборите в Сливен, тъй като счита, че всеки един от тях е дал нещо добро за Сливен, в т.ч. Йордан Лечков.

В заключение предствителите на коалицията заявиха, че разчитат на подкрепата на интелигентния избирател, който е има желание да спре инерцията, за да стане Сливен един по добър град за живеене.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев