Община Сливен

На Бозукова и "Другата"България" не им пука от кмета

Афиш на "Другата България"
15.09.2011 / 10:13

Заповедта на кмета незаконно разлепените афиши да бъдат махнати до 24 часа на 14 септември си остана само на книга. "Другата България" на Кети Бозукова не реагира и не махна рекламата си.

Афишите й са по павилионите на главната улица, по ел.табла, пред жилищни блокове и пр. Тази сутрин "Тримата глупаци" на Доньо Донев отново събираха погледите на граждани и сред тях - първият Глупак с футболна топка, вместо глава на раменете. Дали Глупакът този път няма да се ядоса, си остава въпрос с повишена трудност. Налегнали са го толкова грижи по повод оцеляването му, че едни афиши ли...

В първото си прессъобщение "Другата България" и нейният лидер -бившата окръжна прокурорка, възвестиха на гражданите, че партията ще се бори за "юридическото възстановяване на общината". Тоест, за стриктно спазване на законите и правовия ред. Скандалноизвестната магистратка обаче демонстрира точно обратното.

Според запознати, тя се смятала за единствена алтернатива за спасяването на Сливен от некадърното управление на Лечков. Вероятно за това не си мръдва пръста относно афишите.

"Седмица"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев