Община Сливен

Иван Славов с акцент за общинската администрация

Иван Славов
13.09.2011 / 11:10

Относно вчерашната пресконференция на Коалиция „Съюз за Сливен”, от медиите май пропуснахме един любопитен акцент в казаното от кандидата й за кмет Иван Славов.

Иван Славов даде да се разбере, че ако избирателите му гласуват доверие и той оглави общината, ще опита да внесе повече спокойствие и сигурност в работата на общинската администрация. А това означава да бъдат лансирани не политическата принадлежност към дадена формация, не слугинажа, а професионализмът и работата в екип. Ще си отидат само онези неколцина чиновници, които са нарушавали законовите разпоредби и са нанесли вреди на общината -каза още Славов.

 

Среща на Иван Славов в с.Ковачите

Снощи Иван Славов се е срещнал с колегите си от партийната организация в родното си село Ковачите, в която членува. На срещата дошли Мартин Славов, Станимир Туджаров, Тодор Дечев и др. от ръководството на БСП в Сливен.

В една доста напрегната атмосфера, съпартийците на Иван Славов от с.Ковачите отхвърлили решението на пленума на БСП за изключването му от партията. Предстои да се произнесе комисия - уточни самият Иван Славов.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев