Община Сливен

Общината: Реклама на Лечков за обект с… откраднати европари!

Дом за стари хора - Сливен
08.09.2011 / 11:31

Вчера в местните медии кацна предизборна реклама как общината (воглаве с кмета, разбира се) са превърнали Дома за стари хора в „европейски дом”.

Някои местни медии се вързаха…

Подробно са описани прекрасните условия в Дома след извършените ремонти и това е истина. Истина са оправеното парно, топлата вода, теракотните плочки, РУС – дограмата, санираната сграда, слънчевата система за вода, центърът за водолечение, салонът за лечебна физкултура, добрата храна за домуващите и т.н.

Но… европейските пари, с които е извършено всичко това са отишли не във фирмата – изпълнител „Булгейт”, а в… семейната фирма на Лечкови. И това не е инсинуация на изпълнителя „Булгейт”, а фактология, станала повод Окръжен съд - Сливен да реши делото за претендираните 1 млн. и 800 хил. лева относно ремонтите на Дома в полза на фирмата на Русев. Казано простично, въпросните средства са дадени на други фирми и голяма част от тях били преведени на дружеството на Диана Лечкова – уточнват от „Булгейт”.

Разпоредена от съда експертиза доказала движението на парите именно към фирмата на Диана под предлог реклама. Очаква се в близко време Апелативен съд – Бургас да потвърди решението на сливенския съд – заявяват от „Булгейт”.

Така поредната предизборна измишльотина какъв съзидател е сливенския кмет се пука като сапунен мехур. Ще има още много такива, затова, сливенски избиратели, бъдете нащрек!

„Седмица”

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев