Община Сливен

Генерал Кольо Милев подхвана изборния маратон

Генерал Кольо Милев
01.09.2011 / 10:09

Генерал Кольо Милев и групата съветници от БСП - Мартин Славов, председател на ОбС на БСП-Сливен, Соня Келеведжиева, д-р Алексей Алексиев и Деян Дечев присъстваха на среща със симпатизанти в кв. "Комлука". Към станалите вече традиционни въпроси за благоустройството на Сливен, за зелените площи и парковата среда, за голямата безработица, за спрените инвестиции от досегашната управа на Община Сливен, се прибавиха и нови - миграцията, детската и младежка престъпност, културното и духовното обезличаване.

Генералът, подкрепен от сливенските съветници на БСП, ясно очерта приоритетите си - възстановяване на сливенската икономика, въвеждане на ред и контрол в общинската администрация.

 

Изкупните цени, инвестициите и субсидиите за селско-стопанските производители. Това бяха само част от належащите проблеми, които обсъдиха на друга среща с генерал Милев членовете на „Клуба на селско-стопанските ръководители от системата на земеделието и селско-стопанската промишленост" - Сливен.

В отговор на поставените проблеми, генерал Милев подчерта, че от този бранш в кандидат-листата на БСП има две места - за Илия Стоев и инж. Ангел Крънчев ,и това е най-точният отговор на вижданията му за решаване на сериозните проблеми, стоящи пред производителите на селско-стопанска продукция и в животновъдството от община Сливен.

Срещата завърши с традиционните пожелания за успешната „Генерална промяна" в кметската напревара със съдействието на членовете и симпатизантите на БСП и други демократични формации и съсловия, заставащи безрезервно зад генерал Кольо Милев.

(По информация на „Сливен нюз”)

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев