Община Сливен

Волен Сидеров не назова името на кандидат - кмета на "Атака"

Сидеров
28.08.2011 / 19:02

Днес на посещение в Сливен бе лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров. Но и той не даде ясен отговор кой ще е кандидатът за кмет.

„Кандидатурата ни за кмет на Сливен подлежи на обсъждане, каза Сидеров, цитиран от "Сливен нюз. Едното обсъждано име е на областния председател Иван Иванов". Запитан дали е възможно „Атака" да издигне дама за свой кандидат на местните избори, Сидеров заяви, че е възможно.

 

„Атака" ще има самостоятелна листа за общински съветници на предстоящите местни избори в Сливен, стана ясно още на пресконференцията в централата на партията. „Имаме потенциал за 6-7 общински съветника в бъдещия Общински съвет, каза Сидеров. Всичко е въпрос на много работа от страна на местните структури. Искам „Атака" да има работещи, подготвени и борбени общински съветници, а не да се повтори ситуацията с този Общински съвет".

 

Днес на работна среща в Сливен пристигна цялото ръководството на партия „Атака". Тук бяха не само Волен Сидеров, но и Павел Шопов, Десислав Чуколов, Димитър Стоянов и Деница Гаджева. Освен обсъждане на кандидатурите за кмет на града, ръководството на партията провери и готовността на местните структури за предстоящите избори.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев