Община Сливен

Издигнаха официално Лечков, политици му били виновни

Цветан Цветанов
16.08.2011 / 16:06

Днес кметът на Сливен Йордан Лечков бе представен официално пред медиите като кандидат на ПП ГЕРБ за предстоящите местни избори.

 

Това стана на пресконференция в БТА с участието на част от предизбория щаб на ГЕРБ и около 30 новоодобрени кандидати за кметове на общини, издигнати от управляващите.

 

Представянето на Лечков от председателя на предизборния щаб Цветан Цветанов се изчерпи с две изречения, първото от които бе посветено на неговата футболна слава, а второто - на "гравитиращите около политическите среди хора", които спъвали работата на Лечков като кмет.

 

Оповестени бяха и имената на кандидатите на ГЕРБ за останалите две общини от област Сливен - Атанас Атанасов (кредитен специалист в банка ДСК) за община Твърдица и Коста Каранашев (новия изпълнителен директор на "Напоителни системи" в Сливен) за община Котел. Цветан Цветанов специално благодари на областния координатор на ГЕРБ и депутат Десислава Танева за добре свършената работа и принципните позиции по време на номинирането и одобряването на кметските кандидатури в Сливенска област. ("Агенция Сливен")

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев