Община Сливен

Ген. Милев: "Лечков говори за политика с езика на мутрите"

Ген. Кольо Милев
15.08.2011 / 20:00

-Как ще коментирате изказването на Лечков, че ще спечели на първи тур?

-Лечков говори за политическите събития с езика на мутрите. Не е негова работа да коментира кой ще спечели и кой колко мандата ще има. Това зависи от сливенските избиратели. В противен случай трябва да разбираме, че той вече е готов със схемите за натиск и манипулации с които да предреши изборите в своя полза. Самозабравил се е в наглостта си. Питайте го дали е така. Новина и изненада за мен няма. В подкрепа на Лечков от дълго време пряко е ангажирана цялата мощ на държавата - репресивна, финансова и властова.

-Вие как оценявате шансовете му?

-Моето мнение, е че Йордан Лечков е изчерпан като кмет. Преди години той може и да е бил гордостта на града ни като футболист. Голямата надежда на Сливен обаче се оказа излъгана надежда.

Помните ли лозунга му „Един на нула за Сливен”? Днес резултатът е

много на нула, но головете попадаха все в нашата врата – задушаване

на местния бизнес, лоши улици, слаба администрация и бавно обслужване на гражданите в общината, липса на реални инвестиции, ниски доходи и икономическо западане, миграция на младите към по-големите градове...

Втори път спечели с обещанието „Ние сме един отбор”. Но се оказа, че е в отбор не с обикновените граждани, а с бизнесмените от неговия приятелски кръг… Няма го и откритото управление, което ГЕРБ ни обещаваше. Има само скандали в общината.

-Дори и да е така, Лечков твърди в изказванията си, че без него ще е още по-зле…

-Тезата „С мен – зле, без мен – още по-зле” също е странна.Най-вероятно това ще е и поредното му предизборно мото. Че накъде по-зле от това, което виждаме с очите си ?! Алтернатива има! За два мандата той показа на какво е способен. Той отдавна не може да предложи нищо ново. На Сливен му трябва истинска, а не замаскирана промяна. Нужна е нова философия на управление – прозрачност в работата на общината, свежи инвестиции, работа и грижа за хората. Всеки лев трябва да се харчи само и единствено в интерес на хората.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев