Община Сливен

Кандидатът на ''Съюз за Сливен'' Иван Славов ще бори разрухата

Иван Славов
15.08.2011 / 14:31

Бърза промяна, спиране на разрухата, осигураване на работни места и подобряване на бизнес-климата, обяви на своята първа пресконференция кандидатът за кмет на Коалиция „Съюз за Сливен” Иван Славов.

Иван Славов мотивира участието си в предизборната напревара със спешната необходимост от качествена промяна при функционирането на органите на местното самоуправление, както и в активната роля на гражданското общество в града. По думите му трябва да се възстановяви ролята на институциите и да се намери по- ефективно оперативно решаване на тежките проблеми на Сливен. „Сливен има нужда от достойна алтернатива на досегашното управление, за да привлечем чрез професионализъм нови инвестиции и да подобрим социалното положение на хората” - каза пред журналистите Иван Славов.

Коалиция „Съюз за Сливен” – организатор на събитието, кани всички граждани на Събор - надпяване в местността Агликина поляна – „На хайдушкото сборище”, на 26,27 и 28 август, стана ясно на пресконференцията. Идеята е не само да се възроди традиционната някога за Сливен проява, но тя да придобие и национално значение, заяви председателят на Коалицията Радостин Русев. Ще бъде осигурен транспорт за фолклорните състави и участници, допълни той. Съборът ще продъжи 3 дни, като се предвижда надпяване на читалищни групи на хайдушка тематика, на индивидуални изпълнители, дискотека, конкурс за Мис и Мистър „Агликина поляна”, участие на известни поп и фолк изпълнители, уточни Радостин Русев.

По повод своето участие в изборите като председател на коалицията, Русев заяви, че няма да търси вендета, нито разчистване на сметки. „Моето участие в изборите не цели това, проблемите си с настоящия кмет ги решавам чрез съда” –заяви Радостин Русев.

Във всички населени места на общината Коалицията ще има свои кандидати закмет, като принципът за подбора е доказаност, способност и отговорност, допълни той. ("Агенция Сливен")

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев