Община Сливен

В Твърдица десет напуснаха ГЕРБ и влязоха във ВМРО

вмро
12.08.2011 / 12:54

10 души от структурата на ГЕРБ в Твърдица напуснаха управляващата партия се присъединиха към ВМРО в града. Десетимата са недоволни от политиката на управляващите на местно ниво. Те ще застанат зад кандидатурата за кмет на председателя на ВМРО в Твърдица Мирослав Дяков.

Дяков е една от най-активните обществени фигури в подбалканската община. Той стои зад инициативата „На мен ми пука за Твърдица” в социалните мрежи.

Гражданският инициативен комитет, който поддържа начинанието, вече е подкрепен от близо 150 души в социалната мрежа. Той си е поставил за цел да направи бъдещето на общината „по-красиво”. Община Твърдица се намира в Сливенска област. По официални данни на територията й живеят 13 804 души, но на практика са много по-малко. От години общината се циганизира, а младите хора напускат града.

До момента са обявени кандидатури за кметове на ВМРО във Враца – Валери Стаменов, Плевен – Иван Кюлджийски, Велико Търново – Йордан Грозданов, Русе – Искрен Веселинов и Стара Загора – Николина Горова, както и в редица други общини. До края на месеца се очаква обявяването на кандидатите на ВМРО – Българско национално движение в още няколко областни града, както и в столицата.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев