Община Сливен

ЖълтоВИНИ: Възможен ли е секс в парламента ни?

Народно събрание
15.07.2011 / 10:51

Шест тоалетни обслужват депутатите от Народното събрание. Кенефите не са никак леки за поддържане, защото неспирни потоци циркулират от коридорите до санитарните помещения. Хигиенистките на парламента сноват непрестанно – на всеки час те са дължи да сменят ролките с тоалетна хартия заради голямото текучество.

Разбира се, съвсем предвидливо в близост до депутатския ресторант също са поставени тоалетни. С отделна санитарна стаичка разполага парламентарната група на ДПС – не заради привилегии, а просто така е било предвидено при строителството. Останалите депутати през смях коментират, че в религията на турците влизало подмиване след всяко ходене по нужда.

Оказва се, че в Народното събрание тоалетната хартия никога не свършва. Отиват 30-40 ролки на ден средно. На всеки час ходим, следим и слагаме. Не допускаме да няма хартия, уверяват хигиенистки, цитирани от столичен вестник.

Те обаче клатят глави при спомена за обслужването на тоалетните в дните на вот на недоверие или пък приемане на бюджет. Е, да видите при бюджет или когато сваляме правителството какво става... При всички случаи по над 50 рула отиват”, казват грижовните лелки.

Хигиенистките бързат да кажат, че хартията не е нещо особено, не е луксозна. Е, двупластова е, но не е от скъпите, казва една от жените. Ролките хартия, плюс кърпичките за ръце, които се топят като сняг, идват по обществена поръчка и цената не е ясна.

Под сурдинка в парламента се говори, за куриозен случай отпреди 3 г. В една от тоалетните на Народното събрание по обяд в петък, деня за парламентарен контрол се стенело сластно. Потресените хигиенистки се изнесли надалеч, за да не стават свидетели на нещо компроматно.

Малко по-късно от клозета излязло разчорлена известна журналистка и човек от администрацията на парламентарната група на левицата. Чували сме истории, че в тоалетните се прави секс. Не знаем дали е така, но наистина има хора които повечко се задържат, коментират в парламента./БЛИЦ/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев