Община Сливен

Галин Кънчев с различна версия от тази на Мартин Славов

Галин Кънчев
15.07.2011 / 10:14

Общинският съветник Галин Кънчев изпрати до „Седмица” следния текст във връзка с поместената от нас вчера информация „В Сливен всичко било ясно: Ген. Милев бил кандидатът.”

Както е известно, Галин Кънчев бе на балотаж с генерала, но загуби. Ето неговото становище:

„Г-н Мартин Славов не е обективен и разгласената от него информация относно кандидатурата на иначе уважавания от мен ген. Милев не е потвърдена от висшето партийно ръководство на БСП. Това е становището и на Общопартийната контролна комисия на БСП. Не е утвърдена кандидатурата нито на ген. Милев, нито общинската листа на партията. На „Позитано” са получени нови жалби срещу опитите за манипулиране на местните партийни организации и на медиите.

Според мен, уви, общинската партийна конференция в Сливен бе манипулирана от нейния председател г-н Мартин Славов, който повлия на гласуването след натиск над отделни организации и открито застъпничество за ген. Милев.

С настоящото писмо изразявам искрената си тревога относно ефекта от подобни манипулации и от изхода на вота наесен, които само могат да облагодетелстват кмета Йордан Лечков.”

С уважение: Галин Кънчев

(платена публикация)

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев