Община Сливен

ГЕРБ ще бори опонентите си с досиета?

Миглена Плугчиева
10.07.2011 / 14:49

ГЕРБ прави досиета на опонентите си. Това сензационно обяви Меглена Плугчгиева на заседанието на Националния съвет на БСП вчера. Тя размаха документ, даден й от червената структура в Русе, която пък го получила от хора на управляващите.

Въпросникът на ГЕРБ е изключително подробен и съдържа 81 точки. “Това е чудовищно и безпрецедентно действие и заплаха за сигурността на изборите”, възмути се Плугчиева.

Сред въпросите освен такива за образование, длъжности, финансово и семейно положение, собственост в страната и в чужбина има и такива за настоящи и бивши жени, за слабостите на децата им. Събират се данни включително дали пие алкохол и пуши, за любими ресторанти и барове, за хобита, къде прекарва отпуските си. Има въпроси даже за тегло, ръст и външност, за здравословно състояние (оплешивяване или проблеми с дъха), за парични или сексуални затруднения. Също и дали опонентът е суеверен и вярва в паранормални явления.

Изваждането на документа разбуни заседанието. Така действаше Държавна сигурност, коментираха червени. Документът може да не е истински, предупреди обаче другарите си Цвятко Цветков. Ще го проверим, отвърна му соцлидерът Сергей Станишев. “Очевидно предизборният щаб на ГЕРБ се е пренесъл в МВР”, коментира евродепутатът Кристиян Вигенин и се закани да сезира Европарламента и дори ЕНП за документа.

БСП одобри кандидатите си за кметове в още 9 областни града и близо 70 общини. Въпреки очакванията пленумът не обсъжда Варна. Запознати разкриха, че Борислав Гуцанов е поискал от името на структурата в морската столица да се изчака решението на Кирил Йорданов и след това да се прецени.

През юли със сигурност ще има вот на недоверие към правителството, заяви още Станишев.

 

Това е червен компромат, смята Нунев

Няма такъв документ, това е изключително гнусна компроматна история, елемент от компроматната война на БСП, защото те нямат други идеи, коментира лидерът на ГЕРБ в Русе Пламен Нунев. Той уточни, че не е запознат в детайли с твърденията на Плучгиева, защото жени сина си.

Трябва да направим не досиета, а по един хороскоп на опонентите си, пошегува се Нунев. И цитира едно от правилата на американски институт за обществено-политическо поведение: "Всяко действие си има последствие".(24часа)

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев