Община Сливен

В Перник: Активист на БСП закла родителите си и се самоуби

Атанас Тодоров Иванов
09.07.2011 / 11:10

Политолог, експерт на БСП закла родителите си и се хвърли от седмия етаж.

34-годишният Атанас Тодоров Иванов закла майка си и баща си в Перник, след това се хвърли от 7-я етаж. Мъжът е завършил политология и е работел като експерт в централата на БСП, съобщи Дарик радио.

Трупът на Атанас Иванов е намерен зад блок 32 на улица "Благой Гебрев" в пернишкия квартал "Изток". Мъжът е скочил от апартамента си, а по тялото му са открити повърхностни прободни рани. При огледа на апартамента, който бил заключен отвътре, са намерени телата на майката и бащата на Атанас, Иванка Станоева - на 66 години, и Тодор Станоев - на 79 години. По труповете, които били в банята и стаята, е имало рани от нож, съобщи окръжният прокурор на Перник Пламен Найденов.

От жилището е иззета медицинска документация, от която да се установи дали Атанас е имал някакви заболявания. Семейството имало още един син, който бил с леки психически отклонения, но починал миналата година. Майката и бащата са инвалиди. Семейството е от Ямбол. Апартаментът в Перник е закупен преди 4 години. Бащата, който бил сляп, живеел постоянно при сина си.

Разследването работи по версията за четвърти човек, която е малко вероятна заради заключената отвътре входна врата и липсата на следи от борба в апартамента.

Мъжът най-вероятно се е опитал да се самоубие, след като е убил майка си и баща си, като се пробол в сърцето, но не е успял и затова е скочил от прозореца.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев