Община Сливен

Според министър Цветанов, Лечков още не е сигурният кандидат

Йордан Лечков
03.07.2011 / 18:24

Във връзка с обявената от премиера Бойко Борисов подкрепа за Йордан Лечков като кандидат за кмет на Сливен, Цветан Цветанов заяви, че е нормално лидерът на ГЕРБ да изразява мнение за подкрепа, но все още не могат да бъдат обявени всички кандидатури.

Според Цветанов, Йордан Лечков е допринесъл много за развитието на града, но е бил замесен в създалата се политико-икономическа война, в която са участвали и Асен Гагаузов и Иван Костов. Вицепремиерът категорично опроверга твърденията, че няма разлика между Лечков и Алексей Петров, макар че и двамата са обвиняеми. „Данчо Лечков направи популярна България повече от всеки един посланик“, подчерта той и добави, че не е чувал Лечков да се е занимавал с рекет, изнудване или пране на пари. Цветанов коментира, че разликата между Лечков и бившата барета е като между муха и слон. Той информира, че обвинителният акт за Алексей Петров е почти готов, но доколкото знае има подадена жалба и делото е върнато в СГС.

Днес и националната телевизия цитира Цветанов, че около избора на Лечков и някои други кметове има още процедурни неясноти.

Какво означава това? – ще разберем в най скоро време.

Радио „Сливен Нет”

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев