Община Сливен

Хороскоп "Седмица" - петък, 1 юли

Хороскоп
01.07.2011 / 08:41

Овен

Насочете вниманието и грижите си към спокойствието и сигурността на семейството и дома. По отношение на бизнеса ви: гаранциите, които търсите по финансов въпрос може да се забавят, но нека това не ви обезкуражава. Работете по целите си, имате потенциал да успеете. Самостоятелните изяви ще бъдат толерирани, за това се насочете натам. Ново начало и в любовта, стига да сте наясно с кого искате да бъдете. Избягвайте алкохола и всякакво прекаляване.

 

Телец

С повече работа и упорство днес ще отхвърлите служебните, семейни и лични въпроси, които не търпят отлагане. В същото време е възможно да се почувствате преумори, дори изнервени. Съпътстващото ви напрежение може да стане причина за конфликти, старайте се да ги избегнете. Следващите дни ще бъдат не по-малко натоварени за вас, за това е важно да сте в кондиция и добра форма на духа. Материални придобивки.

 

Близнаци

Ангажиментите ви свързани с дома, децата, професионалните ви изяви и срещи ще направят деня ви забързан, но има защо. Не се конфронтирайте с никого, като заложите повече на общуването с приятелите. Ще ви се отрази обновяващо на духа и настроението ви, чувствате се спокойни и заредени с добри идеи. Предстоящите дни ще бъдат натоварени с много работа, за някои с пътувания и нови отговорности. Използвайте силата на мисълта си за добри цели. Разгърнете творческите си умения и ще постигнете добри резултати.

 

Рак

Предвидливо ще подредите програмата си за днес, намирайки място за всичко, което е важно и неотложно за вас. Денят ви ще е натоварен с работа и отговорности, но въпреки умората, напрежението и нервите се постарайте да запазите мира около себе си. Доверете се най-вече на собствените си възможности и не разчитайте особено на други, сами ще се справите най-добре. В същото време добрите взаимоотношения, към които се стремите ви носят предимство и това ви прави успешни.

 

Лъв

Премереният ви подход, с който пристъпвате към хората и работата си днес е печеливша стратегия, но най-вече разчитайте на собствените си качества и умения. По отношение на колебанията си направете своите проверки, преди да вземете решения и да търсите отговорности от другите. Дълго градена връзка или сделка, по която работите ще ви донесе очакваните емоции и придобивки. Занимания с физически упражнения ще ви се отразят отлично на тонуса и здравето.

 

Дева

Плановете, които градите са основани на труд и поемане на риск, и това ви мобилизира да се справите по-бързо и добре. Предстоящо пътуване или събитие ще ви държи в напрежение, но не се тревожете. Всичко ще мине според очакванията ви, интересно и резултатно. Добре е все пак да контролирате емоциите и в никакъв случай да не се поддавате на нездрави мисли и черногледство. Запазете мира и спокойствието в отношенията си и ще се чувствате наистина свежи.

 

Везни

На много от вас плановете им днес са свързани с финансови, делови и други задачи, за изпълнението на които е важно да са в добра кондиция. Запазете добрия тон и не се конфронтирайте с никого, с разбирателство ще постигнете повече, а и на душата ви ще бъде по-леко. Във връзка с предстоящо събитие или служебно пътуване ще имате срещи, на които ще обсъждате договорености и нови проекти, но отложете същинската работа по тях за друг ден. Не прекалявайте с алкохола и пикантната храна.

 

Скорпион

Бизнес – начинания и други служебни задачи ще направят деня ви забързан, за сметка на семейството и личните ви предпочитания. Работейки старателно, ще получите потвърждение на очакванията си и това ще даде тласък на амбициите ви. Помислете какво губите, дистанцирайки се от хора, с които ви свързва старо приятелство, защото денят е особено подходящ за възраждане на връзки и отношения. По-малко се доверявайте на другите и няма да съжалявате.

 

Стрелец

Практично ще използвате натрупания от вас опит и знания, а също и средства, като основа за бъдещите ви начинания. Смело ще се впуснете в «дълбокото» и ще търсите съдействието на хора, които малко познавате, но считате, че услугите им биха ви помогнали. При добра организация и в сътрудничество, ще завършите навреме започнат проект. Любовта не е нито случайност, нито изгода в живота ви, а напълно реална и все побеждаваща, и днес ще ви даде онова, от което имате най-много нужда сега – обич.

 

Козирог

С упорство и себеотдаване ще работите, за да приключите навреме с делата, които сте подхванали. С много от изявите си ще оставяте след себе си впечатление на коректни и трудолюбиви хора и ще привличате вниманието на подобни. Има какво да научите още за бизнеса и в сфери, от които се интересувате, за това смело ще планирате бъдещи срещи и действия, насочени към разработване на нов проект или начинания, които ще ви донесат материални придобивки. Не се претоварвайте с нищо.

 

Водолей

Благодарение на прозренията си днес, ще продължите успешно в занимания, носещи ви печалби. Това ще повдигне духа ви и с творчески подход ще работите по изпълнение на всичко, което предвиждате. Заложете на самостоятелните занимания, ако може да се справите сами и по-малко търсете сътрудничеството на партньорите и колегите си. Има и такива дни, когато сами сме си достатъчни. Въпреки това ще се наложи да направите компромиси с навика си да мърморите и недоволствате от всичко, направено от другите.

 

Риби

Изострената ви чувствителност, причина за която са преумора, при други социална неудовлетвореност или семейни проблеми ще се отразят на взаимоотношенията и работата ви днес. Говорете по същество, бъдете кратки и ясни, като аргументирано защитавате идеите си и не храните прекалени очаквания към никого и нищо. С други думи бъдете реалисти. Най-добри попадения ще имате в самостоятелните занимания и изяви, за това разчитайте повече на себе си. Избягвайте алкохола и не се претоварвайте с нищо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев