Община Сливен

Хороскоп "Седмица" - понеделник, 27 юни

Хороскоп
27.06.2011 / 08:59

Овен

Усмихнати и лъчезарни, по хубави поводи днес ще изразите радостта си, в която ще срещнете съпричастност. Някак с лекота ще печелите симпатии и подкрепа, и ще се възползвате. Съвместно участие ще ви създаде повече работа, поръчките и доходите ви ще се подобрят, независимо, че времето ви ще бъде ограничено. Денят е подходящ и за започване на нова работа. Не пренебрегвайте приятел поради липса на време.

 

Телец

С професионален подход ще пристъпите към изпълнение на програмата си, голяма част от която е насочена към стабилизиране на материалното ви положение. Подходящо време за начало на нови проекти и други, печеливши занимания. Ако се поддадете на емоции и недобри мисли, рискувате да провалите работещ модел на организация и взаимоотношения. С последователни действия и взаимно партньорско доверие ще постигнете повече, отколкото вглеждайки се в недостатъците на колегите си.

 

Близнаци

Развитията на работното място, в сферата, от която се интересувате и в обществото, ще ви мобилизират и възползвайки се практично от даденостите, ще имате успехи в начинанията си. Творческото ви усещане за детайлите ще ги направи по-интересни, впечатляващи и печеливши, което ще радва не само вас, но и всички, с които сте обвързани. Няма да липсват и изкушения, които трябва или да преодолеете или да им се поддадете. От избора ви ще зависи бъдещето ви за дълъг период напред.

 

Рак

За много от вас денят се свързва с начало на нова дейност или друг, обвързващ ангажимент, резултатите от който ще ви удовлетворят. Във всички случаи делата, които следва да бъдат приключени днес ще ви мобилизират. С топло чувство ще се отнесете и към проблемите на близък човек, помагайки му да се справи по-бързо с тях, за което ще ви бъдат благодарни. Финансови придобивки, от които ще последват нови развития за бизнеса ви.

 

Лъв

Устремеността ви да решавате финансови и лични проблеми на работа и в семейството ще ви даде сили навреме да парирате всеки опит за манипулация над мислите и поведението ви. Нещата се променят, но във ваша полза, от което следва да се възползвате адекватно. Високите температури и промените се отразяват неблагоприятно на здравето ви, за това, ако се чувствате притеснени, потърсете мнението на специалисти.

 

Дева

Повече от всеки други ще работите днес с мисъл за утре, и това ще ви мотивира да покажете повече от способностите си. За да улесните бъдещите си изяви и обвързващи ангажименти, ще се откажете от развлеченията си и с повече упорство ще придвижите делата си напред. Ако се колебаете как да постъпите по личен въпрос е по-добре да изчакате, преди да вземете крайно решение. Ограничете общуванията с непознати хора, има риск от измами.

 

Везни

Отговорно ще се включите в изпълнение на обща задача, към резултатите от която имате големи очаквания. Няма да останете излъгани и благодарение на волята, опита, уменията и най-вече труда ви, ще подобрите бюджета си. Претенциите на близките ви към вас са основателни, не ги разочаровайте и спазете уговорките си към тях. В същото време е препоръчително да щадите здравето и силите си, преумората ще ви се отрази неблагоприятно и е възможно да се почувствате недобре. Не се поддавайте на лоши мисли и нездрави емоции.

 

Скорпион

Ако ви предстои защита на изпитни работи и конкурси, бъдете концентрирани и дайте всичко от себе си, за да се представите подобаващо. Но и в други начинания ви предстоят отговорни действия, което значи че трябва да сте в добра кондиция. Независимо от натовареността си бъдете отзивчиви и не пренебрегвайте околните, общата енергия влия на настроението и работоспособността ви. Може да направите разтоварващ ден за очистване от токсини.

 

Стрелец

Имате сили, за да се справите с нещата, които предвиждате днес, но и да не свършите всичко, не се притеснявайте. Ще се мобилизирате и намерите пролука за себе си, още повече, че е възможно това да се окаже най-печелившия ви ход днес. Както се казва, всяко зло за добро. Ще отвърнете на предизвикателствата дръзко и находчиво, с което може да изненадате много хора, та дори и себе си, но няма да съжалявате. Само не се поддавайте на натоварващи емоции и не изпадайте в съжаления към някого, който няма нужда от това.

 

Козирог

За да игнорирате напиращите ви нездрави емоции следвайте разума си и ще си спестите развития, от които се притеснявате. Понякога внасяте елемент на изненада в поведението си, с което не печелите симпатиите на партньорите си, напротив. Станете по-открити в общуването си и ще промените нещата в своя полза, или поне ще балансирате общото настроение, включвайки се с добри идеи и предложения, ползващи не само вашите интереси.

 

Водолей

Ще работите активно по приключване на проекти и задачи, финансовите ви очаквания към които са големи. Притесненията, макар и не споделени, са основателни и водещи след себе си до разочарования и загуби. Можете да им се противопоставите с положителни мисли и настройка, защото обезпокояващото е вътре във вас, а не в другите. Пазете се от конфликти и не се възгордявайте, а проявете скромност, защото самохвалството ви дразни всички и съвсем основателно.

 

Риби

С повече работа ще преминете през днешния ден, било на работното място, в личните си дела или в подкрепа на други, търсещи вниманието и връзките ви. Възможни са затруднения при изпълнението на задачи, свъзани с общи цели. Въпреки това не налагайте мнението си еднолично, взетите заедно решения днес имат повече стойност и ще се ползват с предимство в изпълнението им. Запознанство ще насочи мислите ви в нова посока, но и там е нужно да сте внимателни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев