Община Сливен

Хороскоп "Седмица" - понеделник, 13 юни

Хороскоп
13.06.2011 / 09:35

Овен

Ако сте открити в общуването си, ще ви се даде по-лесно да изчистите възникналите недоразумения, особено на работното място, с което ще улесните разработката на новите ви идеи. С делови и изчистени от суета действия ще привеждате в ход програмата си, запазвайки и доброто си настроение. Не е препоръчително да се ангажирате с чужди проблеми днес, въпреки, че ще се отличавате с гъвкава и находчива мисъл.

 

Телец

В изпълнението на професионални задачи и ангажименти, свързани със семейството ще забележите свои несъвършенства и грешки, които следва да отстраните, ако не желаете да се повтарят отново. Финансови притеснения могат да повлияят на ефективността ви, за това бъдете акуратни и последователни в действията си, мислете положително и вярвайте в успеха си днес. Балансирайте емоциите си, за да сте по-категорични в решенията си.

 

Близнаци

Във възможностите ви е да приключите навреме започнатото, ако сте внимателни за пропуски и грешки, които биха могли да ви върнат в началото. Подобряване на финансите от трудовата ви заетост, а също и от допълнителни доходи, хонорари, наеми или кредитиране. Развитията в делата на близък човек ще ви обнадеждят за по-следващите събития, които ще имат отношение и върху вас. Пазете се от конфликти и не търсете реванш заради нечии отминали действия.

 

Рак

Нова идея или предложение за работа ще ви приведе в активна форма, други ще търсят съдействие по текущ проект. Анализирайте даденостите около вас и в развитието на процесите в обществото, като набележите конкретни стъпки за подобряване на доходите си или други интересуващи ви обстоятелства. Станете по-общителни и създавайте повече полезни контакти, така ще подобрите възможностите си, не само за професионалното си развитие, но и в личен план. Нуждаете се от обновяване на емоциите.

 

Лъв

Предстоят развития в професионалните ви и в лични дела. Заявената ви готовност да се ангажирате с допълнителна работа и нови отговорности ще повлияе положително на доходите ви, но може да ви натовари прекомерно психически и това да се отрази на здравето ви. Има върху какво да размишлявате и колкото по-скоро го направите, толкова по-добре. Въздържайте се от конфликти, нищо добро няма да постигнете. Най-много ще се радвате на нечия любов.

 

Дева

физическа и емоционална така, както не омаловажавате необходимостта да сте добре информирани. Така подготовката за предстоящите ви изяви ще е пълноценна, а изпълнението на задачите ви ще бъде успешно. Решаване на семейни въпроси и други, от служебен характер могат да повишат напрежението около вас, но избягвайте скандалите. Денят е зареден с неблагоприятни енергии, които се отразяват на всички. Разбирането ще ви спести излишни главоболия.

 

Везни

Голяма част от вас днес ще поставят професионалната си работа на първо място и давайки много от себе си, ще я приключите в срок. В процеса на изпълнение ще отбележите грешки и пропуски, които до сега са пречели, но по-важно е да не ги повтаряте. Не се дразнете и от несъвършенствата на околните, приемете ги такива, каквито са и ще живеете по-спокойно. В тази връзка избягвайте скандали и бъдете по-благосклонни да прощавате. Това ще ви носи предимства.

 

Скорпион

Ако преразгледате позициите си по въпрос, който ви занимава и се вгледате в него от друг ъгъл, ще отриете по-елегантно решение за изпълнението му, а и на програмата си като цяло за днес. Така ще намалите стреса и получите повече възможности за реализации. На среща ще изяснявате условията по предстоящ ангажимент и е добре да не изтъквате недостатъците на колегите си, а да коригирате своите, като на първо място ги назовете.

 

Стрелец

С добра организация ще свършите предвидените задачи, без от това да си създавате главоболия и да влошавате отношенията си с околните. Находчивостта ви е безспорна, но не пренебрегвайте интересите на хората, с които работите и сте обвързани. Бъдете коректни и избягвайте скандали, с които нищо добро няма да постигнете. Пазете се от простуди, вируси и изкушения, за да сте енергични и добри. Грижите за духа и тялото ще ви се отразят тонизиращо.

 

Козирог

С днешните промени ще поставите добро начало на хубав период в живота си. От вас зависи да ги насочите в положителна посока, като се адаптирате по-бързо и без излишни вълнения. Тласък в деловите отношения ще ви помогне да ускорите задачите си, съобразявайки се с даденостите, както и с мнението на хора, вземащи важни решения. Усъвършенстването на знанията ще ви направи по-конкурентно способни, въпреки, че много от представителите на знака могат да се похвалят с такива качества.

 

Водолей

С прагматичен подход ще поставите добро начало на седмицата, заемайки се с онези задачи, с които бихте се справили най-бързо и без разход на средства. За това е добре да анализирате плюсовете и минусите от предстоящо свое решение, преди да го обявите. Съзнавате, че бързането днес няма да ми помогне, за това търпеливо изчакайте подходящия момент и няма да съжалявате. Препоръчително е да избягвате конфликтите и по-често да изразявате уважението и доверието си към хората, с които работите и живеете.

 

Риби

В повишена критичност на ума и с гъвкави действия ще подпомогнете реализацията на професионалните си и лични планове днес, въпреки, че и нервите ви ще бъдат засегнати. Ако се нуждаете от допълнителни финансови средства, ще си ги набавите с нечия подкрепа и това ще ви окуражи. А на онези, на които вярата в другите не им достига, ще се погрижат сами за делата си, което може да им струва повече време и умора. Прозорливите от вас могат да забележат повтаряемост на ситуации и събития, които следва да анализират.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев