Община Сливен

Хороскоп "Седмица" - вторник, 7 юни

Хороскоп
07.06.2011 / 09:47

Овен

В професионален план ще акцентирате вниманието си върху проект или задача, работата по които е съпътствана от трудности, но имате финансови обвързвания, които не ви позволяват да се откажете. Приятелско предложение може да ви бъде от полза, помислете над него. Обучението ви ще продължи успешно, въпреки, че това също ви създава грижи. Пътуванията ще са удачни и целите реализуеми, особено, ако са краткосрочни.

 

Телец

Успехите ви днес ще са свързани главно с изпълнение на краткосрочните ви задачи, чиято реализация е в ход. Ако ви измъчват притеснения и финансови нужди, не се оставяйте на тревогите си. Вземете нещата в свои ръце и разчитайте най-вече на себе си. Добрите ви взаимоотношения с някого ще направят възможно привличането ви за голям проект или друга заетост, която ще ви донесе добри доходи.

 

Близнаци

Професионални, бизнес, и лични ангажименти ще направят деня ви по-забързан и с напрежение, но има решение. Всичко ще зависи от вас, добрата организация и хубави взаимоотношения пораждат добри очаквания и обратното. Може да се справите сами и с действията си да покажете силно присъствие, подкрепа или работа, водеща до желаните резултати. Изпълнени сте с позитивен заряд, който се отразява на работоспособността ви, за това запретнете ръкави и действайте.

 

Рак

Не щадете времето и енергията си, за да се подготвите и бъдете на нужното ниво за изпълнението на предстоящите ви задачи, защото от това ще зависят резултатите ви. Съобразявайки се с обстоятелствата, ще приключите в предвидените срокове и това ще подобри настроението ви. В семейството ще изчистите спорен въпрос, давайки път на добрите перспективи. Споделената любов е стимул за вас, но ако не е така, не го превръщайте в драма. Търсете подходящия човек.

 

Лъв

Изпълнението на задача, която не е в плановете ви днес, но го правите заради някой, когото уважавате, ще ви отнеме повече време, а може и средства. Постъпката ви ще се оцени и в замяна ще получите интересно предложение за съвместна работа или друга изява, която ще ви компенсира финансово. Здравословен проблем ще отшуми и направи по-енергични. Денят е подходящ за финансови и други сделки, и постигане на споразумения.

 

Дева

Нова информация ще ви подтикне към действия в печеливша посока. Денят е подходящ за изява на уменията ви, за бизнес и финансови операции. Ще се справите с нечия съпротива, аргументирано убеждавайки опонентите си в предимствата на свое предложение. Специално внимание или отношение ще ви развълнува, но най-много ще ви зарадват новите придобивки. Отложете решаване на глобални въпроси, ежедневните са не по-малко важни.

 

Везни

На работното място ще обсъждате въпроси, свързани с текущите задачи и нововъведения, за които следва да се подготвите. Съвсем заслужено ще се ползвате от предимствата, носещи ви изграденото доверие и авторитет ви на професионалисти, който дори и опонентите ви не подлагат на съмнение. За някой от вас това може да означава и разместване в йерархията във ваша полза, включване в печеливш проект или друга, интересуваща ви програма, но във всички случаи самочувствието ви ще бъде поласкано. Давате си сметка за отговорностите, нали.

 

Скорпион

С повече хъс ще преследвате целите си днес, показвайки се силни, знаещи и можещи. Упорството ще ви донесе успехи. Енергиите ще благоприятстват бизнеса ви, ще реализирате финансови и други сделки, ще се представите добре на изпити, защита на идеи и проекти. Срещите ще преминат според очакванията ви, без съмнение в добрата ви подготовка. Отнесете се с внимание към здравословните си неразположения, както и към човека, чиито грижи към вас не се влияят от настроенията ви.

 

Стрелец

Проявете упорство и работете над задачите си, за да ги приключите в срок и според условията. Това ще затвърди позициите ви пред някого и ще ви осигури нови поръчки. Други от вас ще се заемат с организацията на предстоящо събитие, влагайки старание и опит, за да премине то добре. За трети денят се свързва с включването им в образователна програма или курсове, повишаващи квалификацията им, но и за бизнеса ви денят е обещаващ, за това бъдете активни и ще успеете.

 

Козирог

Заради натовареността ви на работното място или в личните ви занимания е възможно раздразнението ви да се повиши и това да се отрази на отношенията ви. Вие най-добре знаете какво искате, но едва ли влошаването на атмосферата е това, което желаете. Бъдете деликатни към онези, които видимо проявяват интерес към вас и не придавайте значение на забележките им, най-често са основателни. Добри бизнес – реализации, финансови придобивки и подкрепа.

 

Водолей

Придържайте се към начертаната си програма, ако искате да се справите в срок с всичките си задачи, които предвиждате днес. Наясно сте, че от делата ви зависят и други хора, за това изпълнете задълженията си към тях. Бъдете отговорни за поведението си и в същото време не изпадайте в дребнавости, за да не изгубите интереса към себе си. Добрите думи се помнят, наблегнете на това днес и ще останете приятно изненадани от отношението към вас.

 

Риби

Постигане на разбирателство по конкретен въпрос с партньора ви ще благоприятства общите ви цели, като направи живота по-спокоен и на двама ви. Покана за включване в нечия инициатива или събитие ще ви мобилизира и от възможността да сте полезни на някого. Свързвани сте с дълготрайна или роднинска връзка, което не може да се пренебрегне. По-важно е, че ще останете доволни от себе си и преживяното, за това вложете въображение, творчество и повече хубаво настроение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев