Община Сливен

Хороскоп "Седмица" - сряда, 1 юни

Хороскоп
01.06.2011 / 09:26

Овен

Денят е особен и най-доброто, което може да направите е да се съсредоточите върху изпълнението на преките си занимания, като не подхващате нищо ново, сложно и деликатно. Въздържайте се от забележки и не изтъквайте предимствата си. По-скоро се постарайте да отстраните собствените си грешки, за да не ги повтаряте. Ако сте помогнали на доброто да се изяви ще се почувствате горди от себе си. Не е трудно, опитайте.

 

Телец

Стремежите ви изискват да сте в добра психическа и физическа форма, за това започнете от там. В същото време е възможно много от вас да се почувстват уморени и без липса на каквато и да е енергия. Ще запазите силите си, ако не се впускате в нови начинания днес, а работите върху текущите си задачи, въздържайки се от съвети, забележки и като не решавате важни въпроси. Възможни са и недоразумения в семейството, заради които е добре да преразгледате поведението си.

 

Близнаци

В преките си служебни и професионални действия следете за изпълнението на текущите си задачи, като не предприемате нови начинания, които биха ви отнели време, средства и друга енергия. Щадете се и по-често си почивайте, за да не се изтощите. Денят крие риск от конфликти и раздели, за това не се стремете към изтъкване на превъзходството си, а бъдете добронамерени и смирени, за да преминете с по-малко загуби през днешния ден.

 

Рак

Конкретна ситуация ще ви помогне да преосмислите грешките си и ще бъде чудесно да покажете променено мислене и отговорно поведение. Други ще открият за себе си ново поприще, на което ще се посветят с удоволствие, но е подходящо да започнете с него през следващите дни. Денят не е за нови начинания, а за смирение и самооценка. Не предизвиквайте с нищо съдбата и ще има с кого да споделяте мисли, чувства и идеи за бъдещето си.

 

Лъв

Упорството ви днес няма да е най-доброто, което може да направите за себе си. С търпение и добро отношение към обкръжението ви следвайте рутинните си занимания, за да преминете с по-малко сътресения през днешния ден. Бъдете честни пред себе си и се опитайте да отстраните грешките си, като не ги приписвате на друг. Ако добронамерено насърчите някого в работата, образованието и изявите му, ще постигнете духовно удовлетворение.

 

Дева

Каквито и да са плановете ви за деня, не започвайте нищо ново и важно днес. Съберете мисли и анализирайте отминалите си действия. Ако сте обективни към себе си и допуснатите от вас грешки, ще ви бъде по-лесно да се справите с проблемите си. Включете се в инициатива, подкрепяща хората в неравностойно положение, вдъхвайки им кураж и сили. Виждайки пламъчето надежда в очите им, ще се почувствате удовлетворени от себе си.

 

 

Везни

Работата ви по проект или друга задача, свързана с неща, от които разбирате ще ви потопят в позната, работна атмосфера. Ако планирате нови начинания ги отложете за следващите дни, денят е подходящ за анализ, самооценка и отстраняване на пропуски. Мислете позитивно и се абстрахирайте от дразнителите си, но избягвайте конфликти. Всичко това ще ви помогне да се стабилизирате, а нуждата от обновление ще отвори сетивата ви за любов.

 

Скорпион

Въпреки негативите на деня, вие ще съхраните силите си и поласкани от нечие внимание или предложение, ще станете по-делови и организирани. Увереността ви ще нарасне и ще работите с повече хъс, без да изпадате в излишни съмнения към себе си или партньорите ви. Здравословните грижи, които имахте през последните дни са на път да си отидат, лечението дава резултат при вас или близък човек, но е добре въпреки това да се отнасяте щадящо към себе си и по-често да си почивате.

 

Стрелец

Не е препоръчително да започвате нови неща и вършете само най-неотложното. Денят е зареден с много негативизъм и лесно може да влезнете в противоречия и конфликти, изхода от които ще бъде труден. Направете равносметка на отминалите си действия и поведение, анализирайте грешките си и се поправете, за да не се повтарят отново. Само така ще победите страховете си и ще обновите силите си. Почивайте си по-често и мислете позитивно. Избягвайте пътуванията.

 

Козирог

Работете по изпълнението на текущите си задачи и оставете за друг ден новите начинания. В разговори е възможно да получите предложение или вие да направите някому такова, но не е препоръчително решаването на важни въпроси. Има върху какво да размишлявате, не свързвайте всичките си неудачи с кризата. Обективната самооценка ще ви помогне по-лесно да откриете пропуските си и да ги отстраните, за да не зацикляте над проблемите си.

 

Водолей

В изпълнение на задачите ви днес е възможно да се натъкнете на трудности от финансов, технически, организационен и всякакъв друг характер, провокирани не само от създалите се обстоятелства, но и от наситената с негативи енергетика покрай вас. Не се захващайте с решаване на важни въпроси, запазете спокойствие и търпеливо следвайте програмата си. Обективната самооценка ще ви помогне да откриете грешките си и да се поправите. Направите ли го, нещата ви ще потръгнат.

 

Риби

С намерение сте да се включите в инициативи от обществен, социален, политически и друг характер, за да изразите позициите си по тях, но е добре да сте овладени и с чувство за мярка. Всеки разход на сили ще се отрази на настроението, отношенията и здравето ви. В семейството ще ви бъде по-трудно да постигнете разбирателство по общ въпрос, но вината няма да е във вас. Проявете разбиране и не настоявайте, следващите дни ще са по-резултатни във всяко отношение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев