Община Сливен

Десислава Танева обяви кандидата на ГЕРБ за кмет на Нова Загора

Десислава Танева
31.05.2011 / 11:02

Народният представител от ГЕРБ-Сливен и областен координатор на партията Десислава Танева заяви, че са приключили всички процедури по номинация на кмет на Община Нова Загора.

ГЕРБ има готовност и за листата с кандидатите за общински съветници в Нова Загора и кметове на населени места там, където ще има избори. „Мога да кажа, че за община Нова Загора имаме пълна яснота, че нашият кандидат за кмет и за идващия мандат ще бъде Николай Грозев. Ние сме убедени в успешното приключване на изборите с неговата кандидатура. Един кмет, който направи много успешен мандат. Обликът на Нова Загора се промени, бяха реализирани много проекти и отношението на общината към г-н Грозев е позитивно. Това е кмет с изключително активна политическа дейност, която не е от избори на избори, а беше постоянна в този четиригодишен мандат. На парламентарния вот се постигнаха много добри резултати”, каза Десислава Танева.

За останалите общини от областта все още няма насрочени общи събрания, на които да се вземат решения за предстоящите местни избори. В момента структурите уточняват и координират действията си и ще определят датите за провеждането на събранията.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев