Община Сливен

Лечков пак се кани да блокира трансферите на ЦСКА

Йордан Лечков
30.05.2011 / 10:35

Йордан Лечков нападна за пореден път столичния ЦСКА, казвайки че разполага с обезпечителна заповед, с която ще спре трансферирането на футболисти в и извън "Българска армия".

 

"За изпадането на „Сливен” какво да кажа – жалко за старанията, жалко за желанието на футболистите, бяхме и доста ощетени на няколко пъти, но това вече е свършена история. Базата ни е най-луксозна в "А" група, а сега ще е така и в "Б". Надявам се, че ще се върнем в елита по-силни от всякога. Трябва обаче да го направим по най-бързия начин. Това е основната цел за следващия сезон.

 

В България шампиони винаги има, но успехи в Европа – по-скоро не. Искам да изградим стил на игра в „Сливен”. Какво имам предвид – давам за пример ситуацията в „Барселона”, „Аякс” и т.н. Не винаги парите са от решаващо значение.

 

Претенциите на футболистите не са към мен. Нямаме проблеми с отборите, с които правим трансфери. Парите за бюджета от миналата година не ги получихме. Може би и затова момчетата реагираха остро, но няма човек, който да не си е взел парите при нас до момента.

 

Имаме обезпечителна заповед, с която можем да блокираме единствената собственост на ЦСКА – футболистите. Спираме им трансферите и няма да имат право нито да купуват, нито да продават състезатели – изрепчи се Лечков.

 

Няма да продам Димо Бакалов на ЦСКА. Те са некоректни и нямат място в спорта, в частност и във футбола. Нашата роля е да подготвяме състезатели за големите отбори.

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев