Община Сливен

Хороскоп "Седмица" - понеделник, 30 май

Хороскоп
30.05.2011 / 09:45

Овен

С настъпването на седмицата мнозина от вас ще бъдат подвластни на емоциите, които могат да ви създадат сериозни затруднения от професионален и материален характер. Ситуациите около вас ще се променят, важното в случая е да реагирате адекватно на събитията, които ви застигат!

 

Телец

В началото на седмицата е малко вероятно да имате какъвто и да е било успех с новите инициативи, които обмисляте отдавна. Постарайте се да приемате философски неуспехите и продължете със страст да преследвате интересите си.

 

Близнаци

Още през първия делничен ден мнозина от вас ще съумеят с огромна доза дипломатичност и съобразителност да се справят с текущите си професионални и материални затруднения. Само част от вас ще осъзнаят, че навлизат в нов период в живота си, когато ще взимате решения, които ще подобрят цялостно деловото и материалното ви положение.

 

Рак

С настъпването на новата седмица ще ви се наложи да планирате инициативите си, но да имате предвид, че не можете да бъдете сигурни за нищо в личен план, което се отнася до работата, парите и взаимоотношенията с хората от прякото ви обкръжение. Планираните ви пътувания зад граница вероятно ще се провалят!

 

Лъв

Още с настъпването на новата седмица избягвайте да поемате каквито и да било материални рискове. Залагайте на сигурното и не очаквайте нищо в замяна, дори и да смятате, че то по право ви принадлежи. Колкото по-организирано и систематизирано действате, толкова е по-малка вероятността да се сблъскате с непредвидени обстоятелства.

 

Дева

През първия делничен ден е важно да намалите чувствително безпокойството си и да се постараете да конкретизирате материалните и личните си идеи и цели. Добре е да разрешите някои свои стари проблеми, тъй като с течение на времето ще ви е изключително трудно да се справите с тях.

 

Везни

Първият делничен ден ще е изпълнен с редица предизвикателства за родените под този зодиакален знак. Ще имате желание да поставите началото на промени, които да тласнат развитието ви в нова професионална насока. Това би било възможно, ако знаете точно към какво се стремите и какво очаквате.

 

Скорпион

С началото на седмицата ще се появят нови възможности за постигането на отлична реализация от делово естество. Избягвайте силните страсти в любовта, тъй като те могат да попречат на всички ваши делови, материални и лични планове.

 

Стрелец

Още в началото на периода колкото по-концентрирано и организирано действате, толкова е по-малка вероятността да допуснете нежелани грешки. Постарайте се да сте ефективни при започването на някои реконструкции в дома или офиса си. Избягвайте бурните спорове с колега или делови партньор!

 

Козирог

В началото на седмицата разпределете по правилен начин ангажиментите си, така че да не пропуснете нещо важно. Постарайте се да конкретизирате целите си, особено ако сте пред прага на подписването на важен договор. Обмислете идеите си от личен характер, преди да ги споделите с интимната си половинка.

 

Водолей

С настъпването на седмицата се насочете към осъществяването на задълженията, с които изостанахте през изминалата работна седмица. Добре е да намалите значително ентусиазма си, особено ако с него рискувате поради една или друга причина да си причините вреди от материален характер.

 

Риби

В началото на седмицата ще ви се наложи да довършите някои вече започнати делови и лични задължения. Финансовото ви състояние значително ще се стабилизира, но въпреки това бъдете разумни в текущите си разходи. Постарайте се да отделите достатъчно време за приятели и близки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев