Община Сливен

Криминални: Кражби и ПТП

ОД на МВР-Сливен
28.05.2011 / 10:07

На 27.05.2011 г. след получен сигнал служители на сектор “Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР - Сливен, съвместно със служители на ЕVN - България проведоха специализирана полицейска операция с цел установяване на търговски обекти ползващи ел.енергия в резултат на неправомерно присъединяване към ел.преносната мрежа или посредством манипулиране на отчитащите уреди. При извършена проверка в новостроящ се промишлен обект в местността “Селището”, бе установен един електромер, извършващ непълно отчитане на потребената ел.енергия. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

 

За периода 20.04.2011 г. - 27.05.2011 г. в с.Сборище, Община Твърдица НИ проникнал в частен дом, собственост на 45-годишен мъж от също и извършил кражба на домашни вещи на неустановена стойност. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

 

На 27.05.2011 г. около 12.35 ч. по път II-66 в близост до разклона за с.Караново, Община Нова Загора С.И. - 29 годишен мъж от с.Богданово, Община Нова Загора при управлението на л.а. “БМВ” със старозагорска регистрация, собственост на 23-годишен мъж от гр.Раднево, в зоната на прав участък от пътя при застигането на движещ се пред него автомобил, задейства рязко спирачната система. Губи управление над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в л.а. “Рено Еспейс” с варненска регистрация, собственост и управляван от И.И. на 34 г. от гр.Долни Чифлик, Област Варна. Вследствие на удара са пострадали водачът на “Рено”-то, който е получил фрактура на носа и коремна травма и майка му пътувала с него в автомобила, която е получила фрактура на две ребра и контузия на главата. Медицинските прегледи са извършени в МБАЛ - Сливен. Водачът на “БМВ”-то и пътуващата с него 23-годишно момиче от гр.Стара Загора са без наранявания. С.И. е изпробван с техническо средство “Дрегер Алкотест”, който отчита 0,84 промила. Образувано е досъдебно производство.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев