Община Сливен

Хороскоп "Седмица" - четвъртък, 26 май

Хороскоп
26.05.2011 / 09:53

Овен

Има върху какво да разсъждавате и какво да промените в себе си, за да насочите положителната енергия в своята посока. С подчертан интерес ще се отнесете към хора и срещи, имащи отношение към бъдещите ви реализации. Ще убедите някого в правотата на мислите си и с подкрепата му ще ускорите важни за вас развития. Не давайте израз на нездравите си емоции и се пазете от изкушения и агресия. Смирете се и ще се почувствате в мир със себе си.

 

Телец

С повече упорство ще решавате сложните въпроси днес, но няма да съжалявате. Ще впечатлите колегите и шефа, което ще повиши акциите ви, от друга страна ще откриете нови черти у себе си, които ще използвате и в бъдеще. Умората ще е съпътствана от придобивки, за това си заслужава усилията, пък и новости няма да липсват. Вечерта потърсете компанията на човек, с когото ви е приятно и ще се насладите на присъствието му. Ако сте семейно обвързани не наранявайте с поведението си партньора.

 

Близнаци

Насочете енергията си към нещата, от които се интересувате най-много сега, ще успеете да постигнете напредък и удовлетворението ви ще бъде завладяващо за околните. Ще ги насърчите към активност, полезна им за работата и живота, като цяло. Макар и за кратко финансите няма да ви тревожат, от което на душата ви ще стане по-леко. За сметка на това е възможно да почувствате липсата на някого, но разстоянията са преодолими.

 

Рак

В програмата ви са включени въпроси, касаещи не само вашите финанси, но и на други хора. Сложността на задачите ви ще се отрази на настроението ви, но не унивайте. Имате потенциал да се справите и ще намерите решение, реагирайки адекватно на събитията. С интерес ще се отнесете към културни прояви, а някои от вас и ще вземат участие в тях. Може би не сте съвсем обективни, като не дооценявате нечия подкрепа. Помислете, за да не загубите от това, което имате.

 

Лъв

Днес ще работите повече, за да се справите навреме със задачите си, а също и с поети ангажименти към други хора. Включвайки се във времето, ще затвърдите доверието в себе си, от което ще последват предложения. В личните си взаимоотношения бъдете по-търпеливи и незлобливи, особено с най-близките ви хора. Не предизвиквайте реакциите им, за да не останете изненадани колко малко ги познавате. Избягвайте рискованите начинания.

 

Дева

Смирението ще ви помогне да се пречистите от лоши мисли и ще обнови силите ви. Ако се чувствате оскърбени или пренебрегнати, не късайте мостовете с онези, които са ви разочаровали. Дайте им втори шанс, а може би ще откриете и свои грешки, които следва да отстраните. Търсещите работа да разширят контактите си, като използват повече източници на информация, не само чрез социалната мрежа. В делови план довършете започнатото и не предприемайте нови начинания.

 

Везни

Възможни са промени, заради нечие поведение, което би следвало да ви насочи към размисъл и за вашите грешки. Характерно за повечето от знака е, че ви предстоят задачи, сред които липсват развлечения и други разтоварващи занимания, но е добре и да не ги пренебрегвате. Нуждаете се от тях, за да наваксате от изгубената енергия и хубави вълнения, които никога не са в повече. Ако очистите психиката си от натоварване, ще имате нови сили да продължите.

 

Скорпион

По свое решение ще се включите в подготовката и провеждането на събитие, важно за някой ваш близък човек, но не изтъквайте заслугите си, а се опитайте да сте полезни. Отговорно ще се отнесете и към своята работа, справяйки се с текущи задачи и провеждайки срещи. Последните носят добри перспективи за вас. Решаване на административни въпроси и уреждане на финансови взаимоотношения също ще присъстват в програмата ви.

 

Стрелец

Ще ви се отдава да предвиждате събитията днес и с практичен подход ще разпределяте задачите, реагирайки адекватно на случващото се. Давайте по-често израз на доверието си към партньорите и колегите си, за да върви гладко работата, обратното ви обрича на голямо натоварване. Честите ви упреци към него не правят връзката ви по-стабилна, напротив. Вести, свързани с професионалната ви реализация или личните ви контакти ще ви подтикнат към подготовка за пътуване или друго, неотложно занимание.

 

Козирог

Погрижете се за изпълнението на задачите си днес, като ги приключите в срок и си оставите вечерта за отдих, лични срещи и за семейството ви. В много отношения отговорностите ви нарастват, а с тях и напрежението. Нуждаете се от психическо разтоварване, за да преодолеете по-леко стреса и посрещнете адекватно новостите, които следват. За някои от вас те са свързани с промяна на месторабота, жителство, пътувания, както и появата на нов член в семейството. Не лоши неща, но свързани с вълнения.

 

Водолей

Бъдете гъвкави, избягвайте ненужните спорове, по-често давайте израз на доброто си отношение към околните и ще преминете през деня спокойно и с видими резултати от работата си. Бдителността ще ви помогне да избегнете неприятности и главоболия, каквито също са възможни. Успехите ви ще зависят и от физическата ви и психическа устойчивост, за това не се оставяйте на случайността, а следвайте набелязаната си програма, като не изпреварвате събитията, в желанието ви на всяка цена да сте сред първите.

 

Риби

Обнадеждени ще преминете през днешния ден, отбелязвайки със задоволство развитията, които очаквате. Умеете да предвиждате събитията и това ви помага, но не се ангажирайте с всичко сами. Има кой да се включи в работата ви, стига тактично да го подканите, без ултиматуми и излишни емоции. Работейки над задачите си, ще откривате и нови предизвикателства, които ще привлекат интереса ви. По обясними причини са възможни размествания, съкращения и преминаване на нова работа, но всичко ще е за добро.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев