Община Сливен

Хороскоп на "Седмица" - сряда, 25 май

Хороскоп
25.05.2011 / 09:08

Овен

Денят е подходящ за овладяване на нови знания, умения, похвати и поставяне на цели. Ако сте напористи и смели ще постигнете повече, разбира се, без да рискувате излишно. Много от вас ще обмислят възможността да разширят дейността си, въпреки трудностите, които срещат. Хубавото е, че ще има кой да ви подаде ръка, в случай, че това ви интересува. Хранете се балансирано и повишете физическата си активност, за да се поддържате в добра форма и сила на духа.

 

Телец

Имате неподозиран потенциал не само в професионалната сфера, но и като положително въздействие върху мислите и поведението на хората около вас. Проявете го, наред с активността си в интересуващата ви сфера, и подкрепете нечие начинание, насърчавайки изявите му. Това ще ви издигне на високо духовно ниво, където всъщност сте, но дали го съзнавате. За себе си не се притеснявайте, има кой да се погрижи и за вашия душевен комфорт.

 

Близнаци

Много от вас ще насочат вниманието си към търсене на работа или друга, интересуваща ви информация, заради която ще търсите и се възползвате от полезните си контакти. Лесно ще ви се отдава усвояването на нови знания, изучаването на чужд език или подобряване на квалификацията ви. Ще имате и прозрения за бъдещето си, дано те ви помогнат да намерите по-лесно решение на занимаващите ви проблеми.

 

Рак

Много от нещата, които до сега сте приемали за даденост ще се променят и ще отстъпят място на други, носещи нови послания за вас. Ще ви се разкрият истини, които ще насочат мисълта ви в правилна посока, в случай, че някъде сте грешали. Заради нуждите си или във връзка с решаване на важен въпрос е препоръчително да се обърнете за съдействие към подходящите хора и ще го получите. С успех ще овладявате нова информация и ще разширявате опита си, ползвайки се и от чуждия, но през призмата на своите разбирания.

 

Лъв

Денят ви ще е натоварен и в някои отношения програмата ви може да претърпи промяна. С нечия подкрепа, но и с повече натоварване ще успеете да приключите неотложните си задачи, сред които ще има делови срещи, пътувания, посредничество и други изяви. Някои от тях ще ви доближат до представата ви за успешна реализация, но работата не спира до тук, както амбициите и мечтите ви. Вярвайте в интуицията си.

 

Дева

Ще ви занимават въпроси, чиито решения изискват да разширите информираността си по тях и в тази връзка ще търсите мнението на специалисти. Няма да ви липсват възможности, от вас зависи да ги оцените, като такива и да се възползвате. Много от тях ще ви помогнат да узнаете нещо повече за себе си и за хората, от обкръжението ви. Нечие присъствие ще ви въздейства романтично, независимо, че познанството ви датира от дълго време.

 

Везни

Вярата и опитът ви растат, и независимо от несгодите, няма да се затрудните в намиране на правилните решения по занимаващи ви въпроси днес. С делови нюх ще предпочетете онази възможност, чиято реализация е по-бързо осъществима, а може би и заради нуждата от финанси. Подразнени сте от някого, но бъдете обективни. Вие също носите вина за разрива в отношенията ви и ако това ви измъчва, намерете сили да простите.

 

Скорпион

Много нерешени въпроси, сред които битови, служебни, административни или други ще се отразят на заетостта и настроението ви днес. Енергетиката на деня ще ви подпомогне в намиране на добри решения, улеснявайки ви с полезна информация и бързо усвояване на находчиви похвати. Пътуванията са добро решение да се избавите от стреса, стига да са за развлечения и времето да ви позволи. Решени сте на всяка цена да отстраните някого от пътя си, ако прецените, че ви въздейства негативно.

 

Стрелец

Нуждата от укрепване на здравето ви налага да се погрижите по-добре за себе си. Не таете лоши мисли към никого, още повече, че днес много истини ще излязат наяве. Откритостта в отношенията ще ви направи по-успешни в работата, както и във всичко останало. Започнете от там и следвайте развитията, като не омаловажавате нищо, свързано с вас, семейството и обкръжението ви. Бъдете добронамерени.

 

Козирог

Ще се вълнувате от нещо хубаво и желано, което ще обнови мислите и подобри очакванията ви, правейки ви по-сговорчиви и добри. С лекота ще общувате и споделяте с околните, без да изпадате в обичайните си монолози. Въздействието ви върху приятел, нуждаещ се от подкрепа ще бъде позитивно. Умеете да убеждавате, използвайте това си качество безкористно. По отношение на плановете си е добре да ги огледате отвсякъде, изчиствайки детайлите и подготвяйки се за изпълнението им.

 

Водолей

Имате амбицията, най-малкото да запазите позициите си, да се издигнете в йерархията и да постигнете целите си. Предвид устремеността и високия ви дух няма съмнение, че ще напредвате, но цената си остава за ваша сметка. Бъдете тактични и потиснете раздразнението си към онези, които стоят по-ниско от вас, не на всеки му е дадено да блести в светлината на прожекторите. Добре е да премисляте решенията си и да сте обективни в преценките си, за да не последват разочарования.

 

Риби

Ще се откроявате с пъргава мисъл, овладяно присъствие и чувство за хумор, което ще ви спечели симпатиите на онези, от които се интересувате, а и не само на тях. Срещите ви ще са ползотворни, по бизнес или на друга, професионална основа, ще ви носят очакваните решения. Финансови придобивки и задоволяване на желания, някои от които с романтичен привкус. Предстоящо фамилно тържество или друго, интересуващо ви събитие ще ви накара да започнете с подготовката от сега.

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев