Община Сливен

Сливен с програма срещу праха? Абсурд!

Прах
20.05.2011 / 09:18

24 общини в страната изпратили програми за прочистване на въздуха в екоминистерството – съобщи министър Нона Караджова. Сред тях била и Сливенската.

Питаме каква програма би могла да представи общината при настоящото трагично замърсяване на въздуха в града, без изгледи за подобрение в близките 2-3 години. Очевидно става дума за манипулативен и скълъпен нереален сценарий за действия в тази посока, подобно на вчерашния оптимистичен отчет на зам.-кмета Недка Енергиева относно липсата на каквито и да е нарушения по ЗОП и др. дейности при извършени проверки от АФК и Сметна палата.

Тук ще припомним, че програмите са изработени след стартираната наказателна процедура за Европейската комисия заради замърсяването на въздуха в 30 български града, сред които е и Сливен. Впрочем, в момента Сливен е може би най-замърсеният български град. Интересно ще е общината да даде публичност на въпросната програма, за да видят и гражданите как Лечков смята да ги спасява от бедствието. На почти 100 процента е сигурно, че става дума за поредните алабализми.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев