Община Сливен

Хороскоп на "Седмица" - понеделник, 16 май

Хороскоп
16.05.2011 / 09:04

Овен

Успешно начало на нов бизнес, образователен курс или друго начинание, което ще ви погълне изцяло. Денят е подходящ и за други занимания, в които влагате разум и сърце. Резултатите ще ви удовлетворят и това ще се отрази на отношенията ви към другите, показвайки се великодушни и състрадателни. Ще останете чужди на изкушения, интриги и удари под кръста, запазвайки мисълта си будна и полезна за доброто на повече хора.

Телец

Възползвайте се от изобилието на днешния ден и направете нещо повече за професионалното си развитие, кариерата, бизнеса, семейството и личното си израстване. Изненадите ще са приятни, въпреки, че предвидимостта на делата ви е налице. Нова придобивка ще събуди интереса ви към някого или нещо, който ще се задълбочи през следващите дни. Във взаимоотношенията си бъдете търпеливи, особено към човека, който ви интересува.

Близнаци

Бъдете организирани и точни, за да се възползвате от даденостите на деня, без това да се отрази негативно на емоциите и отношенията ви. По никакъв начин не допускайте да ви владее агресия или друго, нездраво чувство, насочете конструктивната си и гъвкава мисъл към изпълнение на програмата си и не се тревожете за резултатите. Вслушвайте се в чужди съвети, но не пренебрегвайте и сърцето си.

Рак

На работното място ще се изявите като хора, разбиращи същността на проблемите и без да сте неоснователно критични, ще вземете правилните решения. И занапред ще продължите да търсите нови идеи, полезни не само за вас, но и за повече хора. В личен план ви предстои работа по реализация на семейни и други задачи, които намирате за важни и навременни. Във всички случаи времето ви ще е пълноценно оползотворено, а вие доволни, усмихнати и вежливи.

Лъв

С подобрената ви организация на работа ще постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви. Натовареността е налице, но също така са възможни прояви на раздразнителност и нетърпимост. Доверявайте се на приятели, които са доказали лоялността си към вас, за да не останете неприятно изненадани. Правилните ви решения ще гарантират напредък на делата ви през следващите дни.

Дева

Денят е подходящ за начало на важни и значими дела, подготвени сте и е време да го покажете на практика. Търсейки решение на въпрос, създаващ ви повече безпокойство, ще инициирате срещи и разговори. Няма да останете излъгани в очакванията си. За други се очертава финансова подкрепа, но може и като съвет от човек, близък до средите, от които се интересувате. Не решавайте въпроси, свързани с недвижимост.

Везни

Последователността на действията ви ще подпомогне изпълнението на целите ви днес. Ще вземете присърце въпрос или организиране на събитие, заради което ще се възползвате от помощта на всеки, който ви я предложи. В личните си ангажименти също ще подходите практично, за да ви стигне времето за всичко, което предвиждате. Вечерта ще търсите по-приятни занимания за отмора и развлечения.

Скорпион

Съсредоточете се върху собствените си задачи, за да елиминирате възможността за промяна в плановете, заради чужди решения и грешки. Бъдете по-гъвкави и не отхвърляйте ничия подкрепа, от това репутацията ви няма да пострада, напротив. Ще ви спечели име на толерантни и интелигентни хора и думата ви ще се чува по-често. Ако ви обземе меланхолия или апатия, намерете сили да преодолеете бързо това си състояние.

Стрелец

Проявете широко скроената си природа и с отзивчивостта си ще спечелите уважението на много хора. Дали това ви интересува е друг въпрос, но е сигурно, че с вашите качества бихте стигнали далече, използвайки ги за добри цели. В семейството си не създавайте излишен стрес, превръщайки умората в причина за недоволство и кавги. Денят е съзидателен и подходящ за инициативи от различен характер, възползвайте се и ще напреднете.

Козирог

Макар и напрегнати, отговорно ще следвате програмата си, започвайки деня си с въпросите, които ви притесняват и не търпят отлагане. Излишно се безпокоите, ще се справите и то по-бързо, отколкото сте предвиждали, за това го карайте по-спокойно. Но от друга страна с добра инерция ще продължите напред, новостите също ще ви подканят към активност. Миговете на отмора ще ви помогнат да погледнете на безпокойството си от друг ъгъл и решенията сами ще ви се предложат.

Водолей

Обединените ви усилия с близък човек ще подпомогнат решаване на въпрос, който ви създава безпокойство. За повечето от вас той е от материалната сфера, други ще намерят подходящата за тях работа или изход в затруднение. Във всички случаи денят ви ще е ползотворен, независимо, че са възможни различни трудности. Препоръката към вас е да потиснете стремежа си към независимост, за да намалите стреса в живота си.

Риби

Не се опитвайте да сте навсякъде, където по ваше мнение може да сте полезни. Запознайте се търпеливо с детайлите в работата и не избързвайте с оценката си. Денят е подходящ за реализация на собствените желания и потребности, оставете проблемите на другите в техните ръце. Започнете нови задачи, завършете изостаналите от предишните дни. Финансови развития по въпроси, свързани с предстоящ проект, покупка на имот или друго ваше намерение.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев