Община Сливен

Хороскоп на "Седмица" - неделя, 15 май

Хороскоп
15.05.2011 / 09:00

Овен

Ако сте прозорливи ще ви се даде да откриете не само недостатъците си, но и начините, за справяне с проблемите ви. Това ще обнови силите ви и ще пристъпите към делата си с по-голямо желание и ентусиазъм. В същото време у възможно да калкулирате загуби поради слаба организация и несправяне със задълженията ви. Покажете добронамереността си към всички, с които живота ви среща и ще печелите приятели. Ще се разнообразите сред природата, черпейки от нейната сила, енергия и мощ.

 

Телец

Денят е подходящ за разширение на перспективите, творческа смелост и преодоляване на задръжките. Нараства вашият духовен и творчески потенциал и сексуалните ви възможности. Първата половина на деня може да бъде изпълнена с неочаквани новости, приключения и нестандартни ситуации. Вие се справяте с това, благодарение на находчивостта си и трезвата оценка на събитията. Благоприятните семейни отношения водят до положителни изменения в живота.

 

Близнаци

Пазете се от конфликти, освен, че отнемат от силата ви, може и да се компрометирате сами. Последното е малко вероятно, но не е невъзможно. Внимавайте и се грижете за нещата, които определяте, като важни и ще имате добри резултати. Препоръките са да избягвате гнева и лошите мисли, придавайте значение на красивото, откривайки го и в дребните неща. Изразете любовта и грижите към постоянния си партньор, обградете го с нежност и ще създадете прекрасна атмосфера около себе си, в която и други ще се чувстват уютно.

 

Рак

Вземайки нещата в свои ръце, ще се погрижите за всичко, което очаква вниманието ви, и вниквайки в детайлите, ще създавате предпоставки за добри последващи развития на делата си. Използвайте даденостите си, повече от всеки друг знаете, че няма невъзможни неща. Но не всичко ще бъде в светли тонове, възможни са и проблеми, които изискват сериозна работа. Храната ви ще е по-добре усвоена, ако е от повече зеленчуци, мляко и плодове.

 

Лъв

Вътрешният ви мир е предпоставка за правилни решения и действия. Добре ориентирани, ще предпочетете най-доброто за себе си, заради което ще работите с удвоени сили. По въпросите, които ви създават напрежение и водят до стрес е добре да се допитате до хора, чието мнение уважавате, със сигурност ще ви помогнат. Няма да са изключение и други сред вас, на които няма особено да им спори днес. Пасивността ще ги предпази от изненади.

 

Дева

С отговорно отношение и поведение към семейството и обкръжението ви ще се заемете с нещата, които считате, че са важни и навременни. Наред със задълженията си се погрижете и за себе си, предвид умората и стреса имате спешна необходимост от повече спокойствие, чист въздух, развлечения и хубави емоции. Атмосферата на взаимност ще се отрази положително на настроението и плановете ви, но не само на вашите, а и на онези, с които общувате.

 

Везни

Работете за духовното си израстване, като размишлявате върху причините, виновни за определи събития върху живота ви. Не позволявайте на лошите мисли да направляват поведението ви, наложете си да сте позитивни и с такава нагласа пристъпвайте към всичко, което очаква вниманието ви. Освен, че така се живее по-лесно, и ще създавате предпоставки за хубави развития, които ще се отразят на работата, връзките, плановете, пътуванията и здравето ви.

 

Скорпион

Днес ще приключите с въпрос, който ви създаваше напрежение през последните дни, ще възобновите стари връзки, а при някои е възможно да се повторят и ситуации от миналото, които очевидно не са били решени. Всичко това ще ви накара да размишлявате за причините, водещи до тук. Подходящо време за образователни програми и курсове за повишаване на квалификацията ви. В търсене на подкрепа, изтъквайте онези свои качества, с които бихте могли да сте полезни на другите.

 

Стрелец

Много от вас ще работят по служебните си ангажименти и занимания, приключвайки ги според очакванията си. Но като цяло денят е подходящ за придобиване на нови знания, само подготовка и общуване с приятни за вас хора. Към колебанията на близък човек е добре да подходите с убедителни аргументи в подкрепа на силните му страни, без да преследвате користни цели. Използвайте свободното си време за почивка и развлечения, нуждаете се и от много повече.

 

Козирог

Развитие на личен въпрос ще премине през неочаквани трудности, но запазете притесненията за себе си, няма нужда да натоварвате и друг с проблемите си, важно е, че ще се справите. Вдъхновени от някого, ще покажете много от силните си страни, за да успеете и в другите си начинания днес. Всичко това ще калкулира у вас стремеж към промени и преобразяване, което ще се отрази положително на живота ви.

 

Водолей

Търпимост и смирение, и в същото време желание за промяна. Ако сте наблюдателни може да установите повторение на ситуации от миналото, които ще ви подтикнат към размишления. С други ще установите по-добри взаимоотношения и това ще повлияе на работата ви. Подходящо време за усвояване на нови знания, само подготовка и интелектуални изяви. Денят е подходящ за заздравяване на семейните и интимни връзки. Не започвайте нищо ново.

 

Риби

Възможно е да се затрудните в изпълнение на задача, която обмисляте от дълго и това да отнеме голяма част от деня ви. В процеса на работа притесненията ви ще отпаднат, което е знак, че вървите в правилна посока. Денят е подходящ за срещи и занимания, имащи отношение към вас самите. Пътуване, изпит или друго събитие ще сплоти семейството ви, но се пазете от скандали, за да не се компрометирате.

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев