Община Сливен

Хороскоп на "Седмица" - събота, 14 май

Хороскоп
14.05.2011 / 10:27

Овен

Ако проявите бързата си мисъл и сте адекватни в поведението си, ще се възползвате от даденостите, като вземете най-доброто за себе си от днешните развития. Освен това ще впечатлявате с богатото си въображение и нестандартни решения, които ще намерят място не само във вашия живот. Пътуванията и развлеченията ще ви разнообразят и внесат повече настроение в съботния ви ден. Прояви на милосърдие, благотворителност и любов ще се толерират и насърчават.

 

Телец

Ако проявите бързата си мисъл и сте адекватни в поведението си, ще се възползвате от даденостите, като вземете най-доброто за себе си от днешните развития. Освен това ще впечатлявате с богатото си въображение и нестандартни решения, които ще намерят място не само във вашия живот. Пътуванията и развлеченията ще ви разнообразят и внесат повече настроение в съботния ви ден. Прояви на милосърдие, благотворителност и любов ще се толерират и насърчават.

 

Близнаци

Космическата енергия на любовта и милосърдието ще влияят на мислите и делата ви днес. Всичко започнато ще върви гладко и без усложнения. Обърнете внимание на въпросите, свързани с професионалните ви отговорности, хранете се здравословно и не прекалявайте с нищо. Ако сте разумни, коректни и точни, развитията ще бъдат полезни за бъдещето ви. Освен това е препоръчително да избягвате конфликтите и не се карате с никого, за да не разрушите завинаги мостовете помежду ви.

 

Рак

Лоялността в отношенията, която поддържате ще ви позволи без затруднения да осъществите задачи и начинания, свързани с бизнес, делово партньорство, по международни програми и навсякъде, където проявявате активността си. Други от вас ще ги занимават жилищни въпроси, премествания, ремонти и сметки. Осигурете си време и за отдих, нуждаете се от повече спокойствие и ведри мисли, изразете любовта си, уповавайте се на нея, проявете милосърдието си и ще останете благоприятствани от добрата енергетика на деня.

 

Лъв

И да срещнете затруднения в нещо, не се разколебавайте. Ще ги преодолявате с по-малко усилия, енергичността ви е налице, така, че смело напред. Домашни задачи, ремонти, приготовления и други практични занимания ще запълват времето на повечето от вас. Но все пак бъдете внимателни и не позволявайте на нездрави мисли да ви владеят и да провалят добрите ви намерения. Избягвайте конфликти и бъдете добронамерени във всичко, за да сте в хармония с енергиите на деня.

 

Дева

Няма да ви липсва енергия и въображение, с които да разнообразите деня си, още повече, че възможностите на деня ще предразполагат към всякаква активност. С проявеното внимание и грижи на партньора ви ще постигнете повече в обща задача, което ще ви обогати и заздрави връзката ви. Други ще използват времето си за само подготовка и повишаване на квалификацията, предвид предстоящо интервю за работа или стартиране на нов проект.

 

Везни

Неотложните задачи, които ви предстоят ще ускорят темпото ви на работа, но от резултати ще зависят последващите ви дела, за това съвсем оправдано е и отношението ви към тях. Динамиката на деня ще продължи, срещите и постигнатите споразумения ще имат положителен ефект върху плановете и новите ви проекти. Силни, уверени и дружелюбни към околните – с такова излъчване и съдбата ще е на ваша страна. Все пак бъдете внимателни, защото няма да липсват и подбуди, водещи до конфликти и раздели.

 

Скорпион

Възможностите на деня предразполагат към активност и творчески изяви, търпение, състрадание и любов. В същото време натрупаната умора у вас ще си проличи в действията и отношението ви към околните. Бъдете прозорливи и не се поддавайте на нездрави внушения, извикващи у вас ниски страсти и склонност към конфликти. Загубеното приятелство и връзки няма да бъдат върнати, от което ще загубите много. Ще има и какво да ви радва, любимите хора и най-вече децата. Пътуванията ще ви разнообразят, особено, ако сте сред приятели.

 

Стрелец

Няма да липсват предпоставки за развитие и изяви, но ако се чувствате уморени и ви липсва активност, не се насилвайте. Ще се заредите с енергия, правейки онова, което ви носи наслада и запълва духовните празноти в душата ви. Пътуванията също биха ви се отразили обновяващо на духа, ако разбира се имате нагласа за тях. Но, ако в нещо се чувствате неудовлетворени и изпитвате раздразнение към околните, по-добре да се въздържите и не давате воля на емоциите си, за да не усложните отношенията си.

 

Козирог

С работни и делови ангажименти ще продължите темпото от изминалите дни, но няма да съжалявате. Ще се чувствате усдовлетворени в известна степен, защото ще отхвърлите много задачи и ще възстановите отношенията си с хора, с които сте били разделени. Все пак е добре да потискате чувството си на раздразнение, ако такова се появи и се въздържате от оценки, целящи да уязвят някого, защото нищо няма да постигнете, освен, че ще охлади отношенията ви.

 

Водолей

В качеството си на професионалисти ще ускорите работата по общ проект или друга, съвместна активност, важна за повече хора. За себе си също може да постигнете повече, ако работите и покажете, че го желаете. И за останалата част от представителите на знака денят ще бъде интересен. Отнасяйте се към изненадите без излишни емоции и не се стремете да откривате недостатъците на другите на всяка цена. По-скоро отстранете своите и бъдете добронамерени, като чистосърдечно изразявате любовта, търпението и милосърдието си.

 

Риби

В програмата ви са включени много задачи, коя от коя по-важна и неотложна, което ви поддържа в добра форма на духа и усилва вярата ви. Динамиката в професионалния ви живот изисква по-често да сверявате информацията си и да търсите компетентното мнение и на други свои колеги. Изкушения също няма да липсват, но слава богу ще се ограничите в качеството си на наблюдатели. Пазете се от конфликти и не възпирайте порива си към милосърдие и любов.

 

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев