Община Сливен

Хороскоп на „Седмица” – петък, 13 май

Хороскоп
13.05.2011 / 08:48

Овен

Мощната енергетика на деня ще ви направи активни и успешни във всичко, с което се захванете днес, възползвайте се. Благодарение на показаните качества и практичност ще извоювате за себе си и семейството си повече придобивки, които ще доставят радост на всички ви. Проявете загриженост и внимание, не се ограничавайте само в най-важното, усмихвайте се и ще въздействате позитивно на всички покрай вас. Романтичните ще открият нова тръпка, която ще разнообрази живота им.

 

Телец

Мощната енергетика на деня ще ви направи активни и успешни във всичко, с което се захванете днес, възползвайте се. Благодарение на показаните качества и практичност ще извоювате за себе си и семейството си повече придобивки, които ще доставят радост на всички ви. Проявете загриженост и внимание, не се ограничавайте само в най-важното, усмихвайте се и ще въздействате позитивно на всички покрай вас. Романтичните ще открият нова тръпка, която ще разнообрази живота им.

 

Близнаци

Мощните енергии на деня ще подчертават силните ви качества днес, стига да сте действени, напористи и добри. Опитът и уменията ви в комбинация с пъргава мисъл и точни действия ще ускорят успехите ви. Нечии полезни съвети ще улеснят работата ви, вие също ще се включите в подкрепа на някого и това ще направи атмосферата градивна и ведра. Разнообразете свободното си време с приятни занимания, доставящи ви духовна наслада и уют, с които ще ви бъде по-лесно да се откажете от вредните навици.

 

Рак

Денят е с мощна енергия, от която бихте могли да се възползвате, ако следвате развитието на събитията. Като резултат ще ускорите темпото си, което от една страна е добре за бизнеса ви, но би могло и да ви създаде известни притеснения. Верни на себе си, ще обмисляте различни варианти и действия, като се съобразявате с изискванията на работното място, с пряката си заетост, със семейството и партньора си.

 

Лъв

Активността ви ще е повлияна от мощната енергетика на деня и с логични аргументи ще отхвърлите условностите, които ви пречат да действате по начина, който считате за правилен и е най-близо до вас. Идеите ви ще бъдат оценени като конструктивни и от полза за повече хора, което ще ускори и реализацията им. Връзката ви със семейството е силна и с желание ще направите нещо повече за близките си, за да ги зарадвате.

 

Дева

Прагматично, точно и коректно ще изразявате мисли и намерения, с което ще правите работата си успешна. Такива сте вие, нетърпящи празнословие и стремящи се във всеки едни момент към подреденост и просперитет. В същото време промените при вас са в ход, което означава, че не всичко е предвидимо. Сигурно е, че ще работите по приключване на задача, резултатите от която ще се отразят положително на бюджета ви.

 

Везни

Обсъждане на общи задачи и подобряване ефективността ви на работа ще бъдат сред основните ви грижи на работното място. Работата ви ще е ползотворна и с видими резултати, основната заслуга за което си е ваша, но не бива да се подценява и положителното въздействие на енергиите днес. Новите решения могат да наложат промени в стратегията ви, съобразявайки се с пазарните условия, икономическата обстановка и задълбочаващата се криза, които сигурно ще създадат известни притеснения у вас, но имате сили и хъс да се справите и да продължите напред.

 

Скорпион

Работните и делови ангажименти на много от вас са обвързани с конкретика, договорки и финансови взаимоотношения, които определят и поведението ви към тях. Ще получите информацията, която ви е нужна, бъдете търпеливи и не избързвайте с оценките си. Нечия програма ще наложи промени и във вашата, което може да не ви допадне, но в името на доброто разбирателство, ще се съобразите. Във всички случаи денят ви ще е динамичен, но ползотворен.

 

Стрелец

Денят е с мощна енергия, която ще благоприятства активността ви във всяка сфера, от която се интересувате и в която влагате усилия, време и средства. На работното място ще покажете уменията си и резултатите, които очаквате няма да се забавят. Пътуванията също са възможни, най-вече служебни. Ще получите подкрепа, в случай, че ви е нужна, но най-добре е да разчитате на себе си. Проявеното ви разбиране към някого ще ви сближи и направи връзката ви още по-силна.

 

Козирог

Благоприятно време за всичко, което бихте желали да направите днес, стига да запретнете ръкави и действате. Ще ви върви повече, ако съобразите действията си с околните, но дори и да не го направите, пак е нужен баланс. По отношение на финансите си бъдете разумни и не надхвърляйте възможностите си. Ще намериете решение на въпрос, свързан с децата, пътуванията или друга мисъл, която ще ви направи повече оптимисти за бъдещето ви.

 

Водолей

Известие или друго развитие ще ви насърчат да разгърнете силите и уменията си за справяне с поредното предизвикателство. Денят е благоприятен за всякакви дейности, и най-вече за преговори и срещи, изискващи дипломатичен подход. Екипната работа ще ви се отдава и със сродни по дух и енергия хора ще работите, без да се натоварвате емоционално и в друг план. Вие от своя страна изразете любовта и вниманието си към онези, които обичате, като ги изненадате с нещо приятно.

 

Риби

С обновени сили ще работите по програмата си днес, подпомогнати във всяко свое намерение от мощните енергии на деня. С по-малко натоварване ще свършите повече работа, но все пак щадете психиката и здравето си. От друга страна, финансовите придобивки, които предстоят, ще си струват усилията ви. Други от вас ще засилят контактите си с различни институции и неправителствени организации, с цел финансиране на предстоящо начинание или водени от други, прагматични цели.

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев