Община Сливен

Криминални: Кражби на ток, автомобилни измами, кражби и ПТП

ОД на МВР-Сливен
12.05.2011 / 09:48

На 11.05.2011 г. служители на сектор “Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР - Сливен съвместно със служители на ЕVN - България - клон Сливен проведоха специализирана полицейска операция за констатиране и санкциониране на нарушения и престъпления, по отношение използването на съоръженията на ел.преносната мрежа в гр.Сливен. В хода на операцията се установи неправомерно въздействие върху уредите за търговско измерване на ел.енергия, обслужващи две отделни домакинства в гр.Сливен. Образувани са досъдебни производства. Работата по случая продължава.

 

На 11.05.2011 г. около 20.20 ч. служители на УП “Петолъчка” при РУП - Сливен при извършване на рутинна проверка на л.а. “Фолксваген Пасат” и л.а. “Форд Екскорт” установяват, че на двете МПС са поставени регистрационни табели, издадени и предназначени за други МПС. Автомобилите са управлявани съответно от 26-годишен мъж от с.Крумово градище, Община Карнобат и 29-годишен мъж от с.Трапоклово, Община Сливен. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

 

На 11.05.2011 г. в 18.30 ч. в РУП - Котел е получено съобщение от 58-годишен мъж от гр.Котел, че от помещение на завод за осветителна техника в гр.Котел е извършена кражба на три чугунени ризи от компресор и метални елементи. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

 

На 11.05.2011 г. в местността “Даулите” край гр.Сливен НИ е извършил кражба на около 50 м. телефонен кабел, собственост на БТК. Нанесената щета е в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

 

На 11.05.2011 г. около 23.00 ч. на гл.път I-6 км.413 /западно от с.Трапоклово, Община Сливен/ е възникнало ПТП, при което водача на л.а. “Ситроен Ксантия” със старозагорска регистрация - 68-годишен мъж от гр.Казанлък движейки се по посока на гр.Сливен, губи контрол над управлението на МПС и се удря последователно в колона от три МПС - т.а. “Киа” с русенска регистрация, т.а. “Киа” също с русенска регистрация и л.а. “БМВ” със сливенска регистрация, управляван от 35-годишен мъж от с.Драгоданово, Община Сливен. Вследствие на ПТП са нанесени значителни материални щети на всички МПС участници в него. Пътуващите в “Ситроен”-а са транспортирани в МБАЛ - Сливен за оказване на медицинска помощ - водачът е с фрактура на гръдна кост, а пътуващата с него 68-годишна жена е с фрактура на ребрена кост. Образувано е досъдебно производство.

 

На 11.05.2011 г. около 19.25 ч. в гр.Сливен е възникнал пожар в сграда към стадион “Хаджи Димитър”, собственост на Община Сливен, вследствие на който са унищожени ел.бойлер, ел.проводници. Няма пострадали при произшествието. Причина - късо съединение в ел.инсталацията на техническия уред. Съобщението за пожара е получено в 19.34 ч., и е ликвидиран в 20.15 ч.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев