Община Сливен

Хороскоп на "Седмица" - сряда, 11 май

Хороскоп
11.05.2011 / 09:18

Овен

Денят е нееднозначен и в по-голямата си част труден, за това ще преминете с по-малко загуби през него, ако сте честни и открити. Анализирайте всяко нещо, което ви казват и избягвайте споровете, особено в семейството. Не споделяйте с други хора интимните си отношения, за да не останете разочаровани. Старайте се всичко, започнато днес да го завършите в срок, то ще ви донесе успех. Подходящо време за изчистване на организма, като приемате само лека храна.

 

Телец

Ограничете общуването и спазвайте законността и реда, защото няма да липсват провокации, водещи към обратното. И още по темата: не доверявайте тайните си на никого, а най-малко на ласкатели и хора, имащи користни цели. В същото време простете на онези, които са ви обидили, като покажете широта на мислене и действие. Уреждане на личен въпрос и подготовка за предстоящо пътуване или творческа изява. Избягвайте рисковани начинания.

 

Близнаци

С практични действия ще се ориентирате към текущите си задачи, като препоръката е да отложите новите начинания. Ще се отличавате със старание и отговорно поведение, което ще повлияе положително на резултатите. В научната работа ще имате успехи, но не взимайте важни решения и не се занимавайте с глобални въпроси. Отложете подписване на важни документи и не се впускайте в рисковани начинания. Не започвайте нова работа.

 

Рак

Мнозина от вас ще установят тежестта на днешния ден, оставайки разочаровани от нечии неизпълнени обещания, заблуди и лъжи. В тази връзка е за предпочитане да ограничите общуванията си, да контролирате по-добре мислите, думите и делата си, и простите на онези, които са ви обидили. Търсете близостта на хората, които ви вярват и мотивират да се развивате, без да натрапвате присъствието си. На работното място, изпити и лични изяви успехът ви ще зависи от способността ви да сте убедителни и искрени, което няма да ви затрудни. Въздържайте се от обещания, за да не се натоварите излишно.

 

Лъв

Погрижете се както за себе си, така и за хората, около вас. Обединените ви усилия за изпълнение на обща цел ще повиши шанса за реализацията й, без това да означава, че няма да следвате и своите приоритети. Но имайте предвид, че са възможни разочарования, заблуди и лъжи. Ще си ги спестите, ако ограничите общуванията и по-малко говорите за себе си, за връзката си и не споделяте плановете си. Денят е подходящ за спорт и разтоварваща диета. Духовните занимания ще върнат силите ви и създадат душевен комфорт.

 

Дева

Нови моменти в работата ще изострят вниманието ви върху тях, без това да отнеме от енергията ви. Ако в деловите си срещи проявите повече гъвкавост и готовност за сътрудничество, последващите развития ще ви удовлетворят, но препоръката е да не подписвате важни документи, както и да не обсъждате глобални въпроси. В същото време не отлагайте края на връзка, която е изчерпана от съдържание и ви носи само негативи.

 

Везни

Ангажираността ви с повече работа ограничава времето ви за срещи и развлекателни прояви, но всяко зло за добро. Денят крие рискове от измами, заблуди и разочарования, за това ограничените контакти ще ви спестят негативни емоции. В семейството също са възможни разногласия и дори скандали, бъдете по-смирени и не споделяйте докрай вълненията си, за да не натоварвате близките си. Избягвайте алкохола и щадете организма си от претоварване.

 

Скорпион

Останете лоялни към партньорите си и хората, с които общувате, защото са възможни провокации, подтикващи към противното. Пазете се от заблуди, измами и не споделяйте пред всеки вълненията си. С някого ще работите по задачи от взаимен интерес, които може да ви натоварят повече, но ако ги свършите в предвидения срок, ще останете доволни. Пътуващите да бъдат по-внимателни, възможни са затруднения. По семейни въпроси не взимайте еднолични решения.

 

Стрелец

Ще търсите и намирате своето място в събитията покрай вас, но не почертавайте на всяка цена позицията си, а по-често се допитвайте до мнението и на околните. Така ще избегнете разочарования, заблуди и лъжи. А може би е по-добре да ограничите общуването, като контролирате мислите си и простите на онези, които са ви обидили. Претоварената ви психика е причина за задълбочаване на депресии. Ще се спасите от стреса със спорт и културни развлечения.

 

Козирог

Дано практичността ви помогне по-леко да преодолеете неясноти, заблуди и изкушения, които витаят в атмосферата, и от които може да калкулирате само разочарования и загуби. Направите ли го, ще затвърдите авторитета си на сериозни хора и последващите развития ще го потвърдят. На други им предстои обвързване с нов партньор, но не взимайте важни решения днес и не споделяйте намеренията си, преди да сте ги осъществили.

 

Водолей

Ще се насладите на общуването с творчески и позитивно мислещи хора, което ще ви даде импулс и направи по-уверени. В същото време е възможно да изпитате разочарования от неспазени от някого обещания или измами и това да подсили решението ви за раздяла. Владейте емоциите си и не им позволявайте да определят поведението ви, а също е добре и да се въздържате откъм обещания. Интересно предложение, за някои от чужбина, което предстои да обмисляте.

 

Риби

Нееднозначно ще бъде въздействието на енергетиката на деня върху вас. Ще изразите мнението си по общ въпрос и най-вероятно с позициите си ще се противопоставите на другите. Последното няма да ви разтревожи особено, но е добре да чуете и тяхното мнение, в името на общото ви съжителство, работа, бизнес и идеи. Денят не е подходящ за нови начинания, нещо повече. Възможни са заблуди и измами, за това е добре да мерите думите си и да простите на онези, които са ви наранили. Щадете психиката си и приемайте само лека храна.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев