Община Сливен

Хороскоп на "Седмица" - вторник, 10 май

Хороскоп
10.05.2011 / 09:03

Овен

Мислете за важните неща, които ви предстоят, като не омаловажавате грешките и пропуските си. Анализирайки ги, ще откриете верните решения, с които по-бързо ще постигате целите си. Целеустремеността ви е стъпка напред, стига да не изпаднете в крайности на духа, притесненията си казват своето. Но присъствието ви е важно за много хора, така, че пътят е ясен – напред. Отделете повече време на семейството и дома си, направените покупки ще радват всички ви. Пътуванията ще са успешни.

 

Телец

Бъдете активни в работата си и не се притеснявайте да поемате нови предизвикателства. Разумни и смели, много от вас ще започнат нещо ново и печелившо. От друга страна денят е подходящ за обновление и разширяване на дейността ви. Във всички случаи инициативността ви ще води до видими резултати. Съдбата ще ви срещне с подходящия човек, ако се чувствате самотни, пътуванията ще изпълнят предназначението си, а развлеченията ще ви разнообразят и въздействат позитивно.

 

Близнаци

Смелите ви решения днес ще благоприятстват новите начинания и ще са полезни не само за вас, но и за повече хора. Вещината, с която работите и се справяте с трудностите внушава на обкръжението ви усещане за сигурност. Развитието на личен въпрос ще ви срещне с нови хора и може да ви натовари с допълнителни ангажименти, но няма да съжалявате. Финансови придобивки и други приятни вълнения за някои от вас, сред които пътувания и забавления.

 

Рак

Съвместните ви действия ще водят до успешно решаване на професионален или друг въпрос, който стои пред вас. В същото време като не пренебрегвате делово предложение, ще отсявате нечии желания за въздействие или намеса в решенията ви, и без излишен шум ще работите по задачите си. Така ще бъде и в личните ви дела. Полезно е да анализирате и признаете, поне пред себе си, грешките, за да сте наясно с капаните, които дебнат по пътя.

 

Лъв

Равносметката за отминали събития и действия ще ви помогне да вземете решения, които ще са правилни и водещи до добри резултати. Съумеете ли да се възползвате добре от създалите се обстоятелства, ще напреднете бързо. Бизнесът ще ви натовари с повече отговорности, но има защо. Предстоят ви успешни договорености и други удовлетворяващи ви развития, пътувания и развлечения. Осигурете повече свобода на интимния си партньор, не го задушавайте с претенции и капризи.

 

Дева

Всяко зло за добро, и ако така гледате на случващото се, ще изтеглите печелившата карта. Развитията, които ще последват много бързо ще повлияят в положителна посока на делата ви, професионални и лични. Започнатото днес ще ви носи печалби и просперитет. Новина, свързана със семейството, пряката ви заетост или с предстоящо пътуване, но във всички случаи ще ви мобилизира да направите най-доброто, и така ще бъде.

 

Везни

Направете си равносметка на работата и неудачите, колкото и да респектирате с интелект и информираност, има какво да подобрите, за да станат делата ви печеливши. Бъдете отзивчиви и ще ви бъде по-лесно да наложите условията си. Погрижете се за семейството, осигурете свобода на партньора си. Покупките за дома ще бъдат полезни и дълготрайни. Със задоволство ще отриете нечие благоразположение към вас и това ще ви направи по-смели в решенията ви.

 

Скорпион

С добро усещане за нещата, които ви предстоят, ще пристъпите към изпълнение на програмата си. Ако сте съобразили пропуските си с новите условия, ще ви бъде по-лесно да ги следвате, като не прехвърляте отговорностите си върху приближените ви. Изборът ви на екип за изпълнението на нов проект е въпрос, който няма да го решите лесно, и в тази връзка е добре да съберете и други предложения и мнения. Обърнете внимание и на семейството си, като не ограничавате свободата на никого, нещо повече. Насърчете ги в активността им и ще се радвате на успехите им.

 

Стрелец

Чрез духовни, физически занимания и спорт ще се освободите по-лесно от стреса, а изпълнението на работните ангажименти ще ви отнема по-малко сили и време. Взетите решения ще бъдат правилни, стига добре да сте ги обмислили. Спонтанните действия също ще ви се отдават с лекота, за това не възпирайте порива си. Възможно е да се засилят оплакванията ви от болки в гърба и ставите, за това щадете здравето си и не се преуморявайте с нищо.

 

Козирог

успехите ви днес. За това бъдете смели и амбициозни, добре обмислените ви решения ще водят до финансови и други реализации, които целите. Погрижете се за семейството и децата, не подценявайте желанието им да са самостоятелни и сами да определят посоката си. Пътуванията ви ще са удачни, а развлеченията удовлетворяващи ви, стига да не се възпирате сами.

 

Водолей

Покупка за дома ще ви направи доволни и по-сърдечни в отношенията с близките ви. Добронамереността ви ще оказва положително влияние и върху контактите ви на работното място и в социален план. Делово споразумение ще промени нагласата ви към някого, поставяйки го в по-благонадеждна светлина пред вас. С интимния партньор ще се обедините около идея, свързана с дома, бизнеса, пътувания или в друг план, но във всички случаи ще ми мотивира и подтикне към работа.

 

Риби

Откритостта в отношенията ще ви помогне да скъсите разстоянията и обедините усилията си с други за изпълнение на целите ви. Прагматично избягвайте конфликти, ще си спестите енергия, главоболия и пари. В новите ви занимания предстоят развития, свързани с професионалната ви реализация, кариерата ви и най-вече с вас самите. В любовта търсете обновление, за да поддържате чувствата си все така живи и въздействащи.

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев